Драгош Фиртулеску след 6 месеца се завръща на терена

Ганаецът Карлос Охене пропуска домакинския мач на Берое срещу Лудогорец на стадиона под Аязмото. Мачът от предпоследния 35 – ти кръг на първа лига е тази вечер от 18,30 часа на стадиона под Аязмото. Цената на билетите е 5 лева за всички сектори.

[ad id=“225664″]
Охене беше изгонен при гостуването на  Ботев и беше наказан от дисциплинарната комисия. Мачът срещу Лудогорец пропуска и централният защитник Камен Хаджиев, който също беше наказан заради натрупани жълти картони. Добрата  новина е завръщането на румънецът Драгош Фиртулеску в състава на „Берое“. Крилото, който празнува днес рожден ден е се възстановява близо шест месеца от тежка контузия – скъсани връзки  на коляното.
Въпреки че мачът няма кой знае какво  за двата отбора  на стадиона се очакват минимум 3 000 зрители. Все пак „Берое“ има математически шанс да измести „Левски от третото място, но трябва задължително да бие Лудогорец и ЦСКА при гостуването си. И да чакат „сините“ да сбъркат срещу ЦСКА и „Верея“ в последния кръг.
[ad id=“263680″]
В  състава на „Берое“ се завръща сърбинът Марко Адамович, който изтърпя санкцията си от една среща и ще играе в халфовата линия заедно с капитана Райнов и Борислав Цонев.
Както е известно португалското крило и голмайстор на „Берое“ Педро Еуженио е с контузия на лявото коляно и е аут в оставащите два мача на старозагорския тим.

image0 (9K)