Драгомир Стойнев: Борисов ще се помъчи да направи промени в кабинета

„След евентуални рокади в правителството няма да се получи нужната енергия. Хората вече не вярват на ГЕРБ“, заяви социалистът от Бузлуджа

[ad id=“225664″]

„Днес започваме един разговор за бъдещето, защото най-важното е всяко едно младо семейство да може да сбъдва мечтите си в България. За нас е важно да начертаем пътя, по който ще се развива страната. „Визия за България” е едно добро начало”. Това заяви пред БНТ от връх Бузлуджа Драгомир Стойнев, зам.-председател на ПГ на „БСП за България“ и член на ИБ.

„Днес ще бъде един хубав празник – няма да говорим за ГЕРБ, за това, което те са причинили на страната, ще говорим за бъдещето”, каза Стойнев.

„Всички знаем, че това правителство няма да изкара пълен мандат. Въпрос на време е кога ще бъдат предсрочните избори”, заяви депутатът от БСП.

[ad id=“263680″]

Стойнев прогнозира, че през лятото премиерът Бойко Борисов ще се опита да направи някакви промени в кабинета, но няма да получи нужната енергия, „защото той се е превърна в Падишаха, който решава всички проблеми”.

„Хората вече не им вярват. Когато си загубил доверието е по-добре да си тръгнеш”, подчерта Стойнев.

[ad id=“236993″]

За обществено обсъждане сред участниците в събора днес ще бъде разпространена и новата програма на левицата „Визия за България“.


image0 (9K)