Домусчиев подкрепи настоящия президент на БФС Борислав Михайлов

Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев подкрепи настоящия президент на БФС Борислав Михайлов в битката за нов мандат.

„Няма какво да коментирам. За мен Борислав Михайлов е човекът. Съмнявам се, че някой няма да подкрепи Борислав Михайлов, някой нормален трезвомислещ човек, няма да го подкрепи“, коментира Кирил Домусчиев пред Канал 3.

[ad id=“263680″]

По повод състава на Лудогорец, Кирил Домусчиев сподели:

„Който иска да подписва и да преподписва с Лудогорец. Ние сме дали нашите условия на всички, на които им изтичат договорите. Който иска остава, който иска си тръгна. В крайна сметка клубът е направил всичко възможно да задържи тези играчи. От там нататък е тяхно решение. Ще видим в следващите 1-2 седмици. Съответно при положение, че има играчи, които няма да преподпишат е нормално да вземем играчи на тяхно място.“

„Както някои наши футболисти преговарят с други клубове за по-високи заплати, така и ние не стоим и също го правим. Винаги сме се борили за първото място в България. Никога не можем да бъдем песимисти за титлта. Конкуренцията само може да ме радва. Тя ни прави по-силни. Това ще ни даде повече възможности в Европа.

[ad id=“263680“]

„Има много време до мачовете с Милан, но с тези играчи и тези звезди, които има, със сигурност ще влезе във форма. Ще станат интересни мачове. Дай Боже ние да продължим. Отдавна вече сме заявили стадиона в Разград пред УЕФА и е късно за промени.“, каза Домусчиев по повод предстоящите двубои с италианския гранд.



image0 (9K)