В дома на фамилия Боран от „Завинаги“ става все по-трудно за всички да съжителстват

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Завинаги“ Есма султан не мирясва – бърка се в живота на всички, включително и на Баде,която според нея трябва веднага да се омъжи.

Обръчът около Адем леко се затяга, тъй като част от неговата тайна е станала достояние на семейство Боран, макар и не все още на всички. Фарук предупреждава Фикрет за доскорошния му приятел, че името му не е Адем, а Фатих и той е лежал в затвора. Адем е изнервен и заплашва сестрата на майка си Къймет.

Фикрет дотолкова иска да угоди на прищевките на Ипек, че тя пожелава те двамата да се изнесат от имението и да заживеят самостоятелно, а той веднага се съгласява. Но както предполагате, сметките му излизат криви. Фарук казва на брат си, че моментът никак не е подходящ и няма как да си позволят разход за друга къща. При което взривоопасният нрав на Фикрет го кара моментално да избухне,

Есма продължава да играе по нервите на Сюрея, като умишлено обзавежда стаята за бъдещото дете на сина си с мебели от времето, когато самата тя е ставала майка. Естествено, докато Сюрея не я изобличава, кошницата на свекървата си се плете много удачно. Снахата е поставена на мястото ѝ, а едноличната власт е в ръцете на султанката Есма. разумен и тактичен, както винаги, Осман се опитва да обясни на Сюрея, че за да има мир в дома, хрумванията на господарката трябва да се приемат.

Какво се случва с Бегюм обаче? Стана ясно, че тя е тежко болна и в главата ѝ се върти проблемът на кого ще остави сина си Емир, ако с нея се случи най-лошото. Зрителите разбраха окончателно, че момчето е син на Фарук и най-логичният път пред майка му е да го остави при баща му. Фарук вижда бившата си любов пред имението, но в този момент той е заедно със Сюрея. Успява все пак да я накара да влезе в къщата и се връща, за да види защо Бегюм се навърта там. Когато я търси обаче, жената вече я няма.

Какви ги натворява лелята Санем, предстои да видим в епизода довечера от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)