Домашен мехлем лекува плексит. Изпробвана рецепта

Това е рецептата на Мира Пейчева за домашен мехлем, който да си направите сами и да се излекувате от болката, пише lekuva.net

[ad id=“263680″]

Мира Пейчева живее в с. Рудник. Тя научила рецептата от възрастна жена, с която преди много години се заговорили на спирката в Бургас. Тогава младата Мира имала силни болки от плексит, едва се движела, но след като изпълнила рецептата, плекситът изчезнал. Мира Пейчева решила да сподели това уникално знание с всички хора, за да бъдат и те здрави.
Освен, че лекува плексит, уникалният мехлем гони още хрема, подходящ е за рани от порязване и други наранявания, облекчава болките в ставите от артрит и артроза.

Рецепта за домашен мехлем за плексит

Необходими продукти:
1 ч.ч. домашна несолена свинска мас
20 грама камфор на кристали
5 грама салицилова киселина (продават я в аптеките)

[ad id=“225664″]

Начин на приготвяне:
Смесвате всички съставки в съд и на водна баня ги разтопявате, но без да завират. Работете на слаб огън. Когато се разтопят, прелейте ги в стъклено бурканче от пюре или друго подходящо.
Кремът ще изстине и ще получи консистенцията на масло.
Болното място трябва да намажете обилно с този мехлем, като предварително леко сте го разтрили, за да може кожата да се стопли и да попие по-лесно.
Сложете отгоре парче найлон, за да не изцапате дрехите и направете превръзка. Спете така през цялата нощ.
Ако болката е непоносима, трябва да мажете болния участък сутрин и вечер, а при възможност и на обяд. Ако болката е по-слаба, само вечер е напълно достатъчно.
Ако имате хрема или запушен нос, намажете кожата около синусите и след кратко време ще усетите огромно облекчение.


image0 (9K)