Домашен лек за контрол на кръвната захар

[ad id=“225664″]

Само едно варено яйце и оцет- това домашно средство за защита е изключително ефективно и благоприятно за контролиране и намаляване на нивото на кръвната захар.
С варено яйце може да намалите кръвната захар без да губите много време в направата на разни сложни и не чак толкова ефективни рецепти.
Забележка: докато използвате това лекарство е желателно да имате някаква представа от нивата на вашата кръвна захар, особено ако страдате от диабет тип 2. Тази домашна рецепта е много проста и е лесно да се направи, заради достъпните продукти, които се намират във всяка кухня.

[ad id=“263680″]

Ето какво трябва да направите:
Обелете едно твърдо сварено яйце, направете няколко дупки в него с помощта на вилица. Поставете яйцето в купа или подходяща чаша и изсипете ябълков оцет в нея, така че да покрие яйцето.
На сутринта излейте оцета и изяжте яйцето. По време на храненето изпийте чаша топла вода, в която сте разтворили една супена лъжица оцет.
Яйцата са заредени с полезни хранителни вещества. Те са чудесен начин да добавите здравословен протеин в диетата си! Това ще намали апетита ви и вие ще се заредите с енергия за целия ден!

[ad id=“236999″]

Източник: lekuva.net


image0 (9K)