Довечера трите дегизирани грации разплитат аферата на Акиф в „Завинаги“

Тази вечер в епизода на хитовия турски сериал „Завинаги“ събитията се развиват в малко по-лежерно темпо, има няколко изнервящи ситуации, но връх вземат забавните случки, които дават на зрителите няколко глътки свеж въздух преди да се потопят в следващите сълзи и драми.

Вечерята в имението на Боран е планирана заради бъдещата сватба на Бурджу и Осман, но център на внимание стават новоизлюпената семейна двойка Сирен и младият фитнесманиак Боач. И двамата никак не се вписват сред останалите, но пък всички искрено се забавляват. Есма е категорична, че ритуалът непременно трябва да се състои в тяхната градина, но Сирен не е съгласна. Това обаче изобщо не ѝ пречи да се завърти покрай Фикрет, когато двамата остават насаме в кухнята и тя съвсем открито и без задръжки започва да го сваля.

Адем чака Дилара да излезе от банята и запалва свещи, за да предразположи съпругата си. Когато тя се присъединява към него, зачекват темата за деца и Дилара казва, че сякаш и двамата още не са готови за тази стъпка.

И следва една колкото комична, толкова и сериозна картина. Санем и Сюрея отиват да се видят с Дилара и там ѝ разказват съмненията си за Гьозде. Санем ревнува Акиф, а Сюрея – Фарук. И като че ли и двете имат достатъчно основания за това. Санем подслуша разговора на Акиф с изкусителката и разбра къде и кога те ще се срещнат. Трите уж дегизирани жени проследяват Акиф в кафенето, където той се вижда и разговаря с Гьозде и съмненията на ревнивките се потвърждават до голяма степен. Какво обещава Гьозде на Акиф, обаче, гледайте в серията довечера.

Есма е щастлива, цялото ѝ същество излъчва любов! Защо ли? Тя получава вкъщи красив, огромен букет от разноцветни рози с писмо от Гарип, който просто я разтапя с думите си. Есма дори не се опитва да скрие усмивката си пред Нюргюл и нарежда на Мустафа да докара колата, за да я заведе до Истанбул при любимия ѝ.

Сирен се развихря в организацията на скорошната сватба на дъщеря си, но страшно капризничи и изнервя останалите участници в кортежа. Странното за Осман е, че Бурджу потвърждава вкуса на майка си и и той отива да пие една студена вода…


image0 (9K)