Довечера в „Сълзи от рая“ хватката, задушаваща Арзу, се стяга

Тази вечер в епизода на „Сълзи от рая“ хватката, задушаваща Арзу/Джавидан се стяга още. Влюбените в Дженет официално вече са двама, а мрънкащата Мелиса остава на сухо.

Мукадес все още се надява, че не всичко от Джавидан, което тя помни и познава, е умряло завинаги. Затова тя дава писмата на внучката си до майка , за да въздейства на бизнес дамата от настоящето да признае дъщеря си. Арзу получава писмата и ги прочита, но бясна отива в къщата на възрастната жена и ги хвърля в краката ѝ. Мукадес започва със сърцераздирателен разказ как момиченцето е идвало от сиропиталището и е чакало майка си. Бабата моли след смъртта ѝ Джавидан като майка да се грижи за детето си. Арзу обаче хвърля ново твърдение в лицето на Мукадес, че Дженет не е дъщеря на нейния син, понеже насила е била омъжена за него. Старицата пада в краката на бизнес дамата. В това време обаче вкъщи се връща Дженет и намира баба си на пода, а а Арзу е успяла да се скрие на горния етаж и дори да излезе незабелязано. Бабата е зле, но въпреки това се опитва да каже истината за майката на внучката си. Докато Мукадес говори с мъка, тя стиска брошката на Арзу в ръката си и Дженет я вижда. Научава, че това е бижу на майка ѝ. Хуква да търси Арзу из къщата.

Дженет работи в рибния ресторант, а там към обслужващия персонал се присъединява и Селим. Орхан пък води гости на обяд в същото заведение. Разговорът между двамата млади мъже се оказва доста интересен. Селим уговаря Орхан да не води Дженет в Дубай, а Орхан му признава за любовта си към младата архитектка.

Дженет сервира на арабите, които са много изненадани, че я виждат на работа в ресторант. И след като получава предложението за Дубай, казва, че не може да остави баба си.

Селим отново говори колко са силни чувствата му към Дженет. Тя обаче продължава да се дърпа и той, за да ѝ докаже колко е влюбен, скача в морето, но и този рисков акт не помага. Дженет отново отказва да приеме любовта му, но го пита дали са сгодени с Мелиса. Той отговаря, че няма такова нещо, с Мелиса са само като брат и сестра.

В серията тази вечер са замесени още герои, оплетени са няколко нови интриги с Дженгиз, Махир, Йозлем, Суна. Но какво точно ще се случи, ще гледаме от 20 ч. по бТВ.


image0 (9K)