Довечера Иван влиза във Фермата с безпрецедентна новина!

В поредния епизод от риалити предаването „Фермата – пътят на една мечта“ зрителите ще станат свидетели на нова порция неприязън между Петър и Поли.

Все още фермер на седмицата е народната певица Полина Хубавенска, която с авторитетен глас, макар и да оставя уж малко място за избор на съотборниците си, нарежда само определени хора да могат да пипат новородените 13 кученца. Малките са доста повече, отколкото майката може да се грижи и затова се налага фермерите да дежурят дори нощем край тях. След заповедта на Поли, пилотът Петър не се прикрива, докато я имитира доста злостно.

Назрява и някакъв мъжки конфликт, който изглежда ще бъде между Стоян и Боби. Гайдарят досега е бил общо взето по-нисък от тревата и е избягвал влизането във всякакви спорове и до този момент двамата с ромския строител Боби не са имали пререкания, но какво имат да делят двамата, тепърва ще видим.

Ала през портите на фермата влиза Иван, когото участниците изобщо не са очаквали. Размахвайки доволно ръце, продуцентът съобщава безпрецедентна новина: „Аз ще възродя пред вас четири жертви, които ще влязат във фермата в този момент!“

Габи от Фермата скрила кой е баща ѝ

Припомняме, че в този етап на играта, в предходните сезони на шоуто винаги са връщали някой по-атрактивен участник, но един, а сега анонсът е за четирима…

Какво има да става, ще видим довечера по бТВ. Дали Габриела, която не можа изобщо да се включи в риалити формата, ще влезе отново? Вероятно и македонецът Мирослав, контузен много рано, също ще се появи?


image0 (9K)