Довечера в „Завинаги“ Фарук хваща Есма в лъжа, а на Сюрея ѝ прилошава

Тази вечер в епизода на хитовия турски сериал „Завинаги“ синовете на Боран са силно притеснени от това, че Есма не им казва истината за случката с пожара, в която тя едва не загина.

Сюрея се опитва да успокои Фарук, който е решен да открие истината и започва действия по разследването.

Адем също е притеснен за майка си и докато той обяснява на Дилара какво е станало, Гарип се вмъква при Рейхан и я заплашва, че ако разкаже истината, самият той ще я вкара в затвора. Казва ѝ, че трябва да благодари на Есма, че прикрива подбудите ѝ да убие и двете в огъня. А в същото време Адем изобщо не подозира какви ги е вършила майка му цял живот.

Джан отива при Бегюм с букет цветя и застава на вратата ѝ в страхотно настроение. Но там не го очаква нищо хубаво. Лекарката не го приема в дома си, а заключвайки, мимоходом пред къщата го запознава с информацията, която ѝ сподели Сюрея. Адвокатът обявява, че си тръгва и иска тя да си изясни нещата за себе си.

Фарук започва да действа, карайки първоначално Акиф да вземе разпечатка от разговорите на Рейхан и Гарип. Той е наясно, че възрастният адвокат прикрива нещо. След това Фарук се представя за застраховател и го пускат в обгорялата колиба. Там той намира запалката. А малко по-късно Акиф му съобщава, че между Рейхан и Гарип няма телефонни повиквания.

Сюрея и Дилара се срещат в едно заведение, където двете приятелки споделят какво се случва с тях в последно време. По-скоро Сюрея се опитва да разбере защо Дилара е толкова отдалечена и не казва нищо за проблемите си. В крайна сметка Дилара признава, че с Адем са минали през много труден период, но сега той всячески се опитва да задържи връзката им. Само че… тя не е сигурна дали ще му стигнат силите и дали тя би била щастлива в бъдеще с него такъв, какъвто е той. В този момент на откровение, на Сюрея ѝ прилошава и Дилара я подканва веднага да отидат за тест за бременност. Сюрея само се усмихва загадъчно.

Къймет отива на свиждане при Есма и много невъздържано я кара да ѝ разкаже какво е искала Рейхан. Есма я заклева да си мълчи за писмото на Февзи. Какво още си говорят двете възрастни жени, гледайте в епизода довечера по бТВ от 20 часа.


image0 (9K)