Довечера в „Завинаги“ Фарук припада, но неволите му не свършват с това

Тази вечер в епизода на хитовия турски сериал „Завинаги“, създаден по действителен случай, издирването и притесненията от мистериозното изчезване на Фарук достигат критична точка.

Сюрея е постоянно с телефона си в ръце. Звъни на съпруга си, но няма резултат. Всички от семейството са ангажирани да открият Фарук. До Есма вече е Гарип, който се връща от командировка, но султанката е полудяла от нерви.

Дилара звъни на приятелката си в желанието да ѝ се притече на помощ. Тя дори притиска Адем у дома им, разпитвайки го отдалеч дали не знае нещо по въпроса. Адем избухва, чувствайки обвиненията в думите на жена си.

Акиф, въпреки свадата с шефа си и оттеглянето му от фирмата, влиза в издирването, притеснен за приятеля си. Той отива до седалището на мафиота Халим и го заплашва, че ако нещо се случи с Фарук, ще се разправя лично с него.

Дилара все пак отива при Сюрея, въпреки нежеланието ѝ, и разказва какво е чула случайно на приема за откриването на „Боран джет“. Спомняте си думите на Адем, разменени с Ипек, че Фарук тепърва го очакват тежки времена. Сюрея веднага отива при етърва си и започва да я разпитва какво точно са си казали с Адем. Тя естествено я лъже и не ѝ обяснява нищо.

Фикрет и Осман са принудени да разкрият пред медиите за изчезването на Фарук и че все още нищо не знаят за него – нито къде е, нито в какво състояние е.

Идва ред да се изясни картината какво всъщност се е случило с Фарук. Докато той шофира джипа си на път за официалното фирмено събитие , отново погледът му се замъглява (както няколко пъти досега) и той решава да спре, за да се съвземе. Оставя колата с включени аварийни светлини и отива до затревената площ край тротоара. Там пада на земята в несвяст, но неволите му не свършват дотук…

Адем го открива.

Какво още се случва с припадналия Фарук и къде точно го намира Адем, гледайте сериала „Завинаги“ довечера от 8 часа по бТВ.


image0 (9K)