Довечера в „Завинаги“ Фарук изчезва мистериозно и никой не може да го открие

Тази вечер в епизода на хитовия турски сериал „Завинаги“ отношенията между братя Боран се оплитат още повече с изчезването на Фарук, който не се появява на официалното откриване на „Боран джет“.

След като всичко е готово и работата е опечена, Фикрет поставя Фарук пред свършения факт, че е купил на името на Ипек акциите на Адем. Големият брат естествено е бесен от поредното предателство и своеволие на Фикрет. Фарук отива да говори с Адем. Тук се срутват добре положените основи на братството помежду им. Двамата правят опити да се разберат взаимно, но нищо не се получава. Адем обвинява Фарук, че е признал за Халим само заради страха от обвиненията на Сюрея, а Фарук моли Адем за време, в което да му докаже, че е бил искрен в желанието си да направи незаконния син истинска част от семейството.

За втората си бременност Сюрея не се съобразява с желанието на свекърва си да обзаведе стаята на бебето. Заедно с Емир започват да боядисват стените в цветове, които те двамата харесват. Есма пристига скандализирана от неподчинението на снаха си, но този път волята и ще бъде скършена…

Идва дълго подготвяното откриване на най-новото отроче на холдинга „Боран Туризъм“ – „Боран джет“, рожба на амбициозния Фикрет, умело подтикван от незаконния Адем. Вечерта започва, като всички са налице с изключение на Фарук, който мистериозно закъснява. Журналистите жужат в желанието са да научат защо го няма главното действащо лице, но никой няма отговор. Някой все пак вдига телефона на Фарук на позвъняването на Сюрея, но гласът изобщо не е на съпруга ѝ, а на непознат мъж, който веднага затваря, а след това апаратът е изключен. Младата жена полудява от притеснение. Машината по издирването на Фарук е задействана: Акиф, полиция…

Адем също е на откриването, но стои в сянка. Извън всеобщата суматоха, той разговаря с Ипек, на която уж между другото казва, че той има подготвен специален план за Фарук. Думите му звучат като явна заплаха. Адем работи стриктно по плана на адвоката Джан, в очакване на пълния провал на фамилия Боран.

Акиф тръгва да открие приятеля си, но от него няма и следа.

Есма разбира за изчезването на сина си. Тя явно обвинява за това Адем, който побеснява и си тръгва от откриването заедно с Дилара.

Фикрет прави жалък опит да обвини брат си за закъснението, но всички вече са притеснени и много изнервени и никой не му обръща внимание.

Къймет се съмнява, че Адем е заповядал убийството на Фарук и сплетницата съветва дъщеря си да не казва нищо на Фикрет и да стои далеч от темата.

Не е по-спокойно и за Дилара. В нея се заражда мисълта дали съпругът ѝ наистина няма пръст в изчезването на Фарук…

Какво се е случило с Фарук, гледайте в епизода от „Завинаги“ тази вечер от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)