Довечера в „Завинаги“: Тик-так, мозъчето на Ипек веднага се задейства, след като научава новината за Фарук

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Завинаги“ дали ще стане ясно защо Есма толкова мрази Юлфет и каква е причината модистката така злостно да действа срещу снаха си?

Фикрет успява да избяга от охраната в къщата на Халим и се обажда на мафиота, за да му потвърди, че е взел документите, които той му поръча.

Есма получава красиво любовно послание от Гарип и решава да отиде в дома му. Но там я очаква много неприятна изненада.

Дилара и Осман си устройват среднощна вечеря и зрителят започва да се пита дали пък между тях няма да се случи нещо?

Адем засича Гюнеш на официално събитие и са принудени да се запознаят отново. Едва сега тя научава истинското му фамилно име и е доста озадачена.

На вечерята по повод подписването на договора, издействан от Фарук, Ипек открито флиртува с Окан, настоящият шеф на девера ѝ. Той също не е безразличен към нея. Фикрет така и не се появява в ресторанта, защото става ясно през какви перипетии преминава в същото време. Ипек прокарва идея за откриване на нова туристическа фирма и всички я подкрепят.

По стечение на обстоятелствата Юлфет отива на гости в къщата на Гарип и там започва да играе своите игрички. Но ентусиазирана от любовното послание, там идва и Есма. Можете да си представите каменното лице на желязната лейди, когато вижда в къщата на любимия си най-мрачния за нея образ – този на Юлфет. Кратка словесна престрелка и дизайнерката победоносно отлита през вратата, а Есма си тръгва обидена.

Пълният със събития ден на Фикрет най-накрая привършва. Морен той се прибира у дома и сюрпризира Ипек с новината за брат си. Тя втрещена го разпитва за подробности от разговора между свекърва ѝ и леля им. Мозъкът на Ипек винаги заработва на бързи обороти и тя предлага на съпруга си да направят ДНК тест. Мухата е пусната…


image0 (9K)