Довечера в „Завинаги“ тайната на Осман излиза наяве със страшна сила

Тази вечер в епизода на хитовия турски сериал „Завинаги“ тайната любов на Осман към Сюрея излиза наяве със страшна сила.

Сватбата на Санем и Акиф преминава в типичните за двамата влюбени комични ситуации. Фикрет обаче получава обаждане, че Адем е в болница след опит за самоубийство. Двамата с Дилара напускат тържеството без да се обадят на някого. В главата на жената се блъскат хиляди въпроси, след като разбира за злополучното писмо, изпратено от Февзи на Рейхан.

Сватбата продължава с не много приятни кадри. Бурджу се напива сериозно, става заядлива с любимия си и със Сюрея, но идва момент, когато тя тръгва към тоалетната, джентълменски съпроводена от Осман, който дори влиза в дамското помещение, за да окаже помощ на повръщащата млада жена. Бурджу обаче е свалила маската на търпението и му отправя хиляди упреци, че той не я забелязва и страшно би искала Осман да я гледа със същите очи, с които наблюдава Сюрея. Почти всичко казано от Бурджу обаче, чува Фарук, който долавяйки скандала зад вратата, се заслушва във виковете на бъдещата си снаха.

Фарук е шокиран и дори наказва с мълчание Сюрея, която няма идея какво се е случило.

След посещението при Адем в болницата, Дилара е много разстроена, защото той не желае тя да остане до него. Жената отива при психоложката и я моли да посети съпруга ѝ, за да му окаже помощ.

На сутринта след напиването Бурджу казва, че не помни абсолютно нищо, въпреки това се извинява на Осман. Той отлага разговора за по-късно. В този момент се обажда Сюрея, която ги кани на вечеря. Бурджу приема преди да е попитала Осман. И той, и брат му Фарук, когото Сюрея също уведомява за поканата, реагират първоначално с опит да я осуетят, но в крайна сметка се съгласяват.


image0 (9K)