Довечера в „Завинаги“ Сюрея става свидетел на нещо, което я изумява

Тази вечер в епизода на хитовия турски сериал „Завинаги“, създаден по действителен случай, всеки от героите се опитва да заблуди някого. И няма как да е иначе, защото на някои им става доста напечено.

Както видяхме, след празненството за Нова година Гарип се промъкна в стаята на Есма и въпреки нейния неистов страх да не ги видят, той остана при нея. И не само остана, но и я целуна. Дотук добре – любов. Но свидетел на тази целувка става Сюрея, която не може да повярва какво точно е видяла и притичва навън с ръце на устата. Разбирайки, че всички се качват по стаите си, тя прави опит да заблуди членовете на семейството, че развежда Гарип из къщата.

Феновете на сериала “Завинаги” ще се разочароват от тази новина

Ипек вижда хармониката, подарък от Есра за съпруга ѝ, а той казва, че сам си я е купил.

Есма е достатъчно притеснена, за да стои със скръстени ръце. Тя веднага се възползва от традицията снахата да изкъпе свекърва си и настоява Сюрея да изпълни това задължение към нея. Всички сме наясно с каква цел. Есма не вярва на това, което чува от устата на Сюрея.

Заплашената от Есма Рейхан бие отбой за отмъщението на сина си. Тя моли Адем да не се занимава повече с фамилия Боран, то той остава категоричен, тъй като също има своя коз – връзката между Гарип и Есма, която той разконспирира.

Не, това не е снимка от сериала “Завинаги”

Защо ли Фикрет се изнася в късния час като ракета от имението? Вижда го Фарук и тръгва след него и добре, че го прави. При Есра отива бившият ѝ съпруг, докато тя отговаря на обаждането на шефа си. Фикрет чува и хуква натам. Бившите съпрузи се скарват, Бурак посяга да удари Есра, но в този момент в къщата влиза Фикрет. Двамата се сбиват, но Фарук успява да ги разтърве. Той предлага помощ на брат си, но той отказва, защото се надява на Адем и неговите връзки в криминалните среди.

Сюрея и Фарук вземат важно решение и веднага предприемат стъпка към неговото изпълнение. Какво са намислили те, ще разберете в епизода от „Завинаги“ довечера от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)