Довечера в „Завинаги“ страшно много комични ситуации

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Завинаги“ зрителите ще се забавляват с комични ситуации, в които някои от героите сами се вкарват, а за други предизвикателствата идват изневиделица.

Но преди усмивките, ще се натъжите, защото ви очаква Есма и нейният дневник със спомени, в който тя е започнала да подготвя своята написана памет. Ръката ѝ милва снимките с ликовете на всичките ѝ синове, в съзнанието ѝ пробягват шумове от детските им гласчета. Идва ред и на любовта ѝ към Гарип, която се запалва още в младостта им и тлее през целия им живот, за да се възпламени отново в залеза на живота им. Жената видя пораженията на болестта и затова записва всичко, което е важно да я държи след време адекватна поне с близките ѝ.

Довечера в “Завинаги” Есма научава страшната диагноза на болестта си

Когато Гюнеш се прибира вкъщи, тя не открива Адем там. Оказва се, че той е отишъл в хотел, защото иска да се усамоти. Виждаме да го да прави ялови опити да раздвижи краката си и… да беснее… Срещу всичко и всички. В стаята му успява да влезе Фикрет, който от вратата е замерен с възглавница, но застава пред леглото на Адем, търсейки отговори на няколко въпроса. Той пита брат си защо, след като умишлено и целенасочено е разбил на парчета живота му, впоследствие е рискувал собствения си живот, за да спаси неговия? Фикрет се интересува лежащият пред него враг ли му е или брат.

И започва забавлението!

Санем отива при Гюнеш, за да разбере дали тя наистина има връзка с Адем, след като Дилара ѝ разказа какво е чула в колата. А след това изплака на леля си, че изглежда безвъзвратно е изгубила бащата на детето си. Санем се прави на детектив в къщата на приятелката си от миналото.

Фарук се извинява със СМС на Сюрея, а тя се чуди дали да му прости. Разбира се, надделява любовта и тя решава да направи романтична изненада на съпруга си. Избира мястото, подготвя се старателно и отива къде? – В офиса на Фарук с огромната маса за заседания. Преди това обаче има кратка схватка пред асансьора с асистентката Йозгюр, която съпругата победоносно отпраща да си ходи. Няма да издаваме в подробности какво се случва с изненадата на Сюрея, само ще кажем, че под мантото тя е по бельо, в торбите с храна и вино е сложила и свещи, а когато всичко е готово и връхната ѝ дреха е метната настрани небрежно, в кабинета влиза Фарук с няколко бизнесмени…

Другата нелепа ситуация в епизода се разиграва между Осман и неговата нова позната. В колата му несръчната млада жена разлива горещото кафе върху слабините му и не кой да е друг, а Къймет става свидетел как Гюлбин се е навела над скута на Осман. Но какво всъщност прави под таблото на колата, не е много ясно…


image0 (9K)