Довечера в „Завинаги“ спадове и възходи в любовния живот на героите

Тази вечер в епизода от хитовият турски сериал „Завинаги“, създаден по действителен случай, в любовния живот на героите се случват интересни неща.

Не, това не е снимка от сериала “Завинаги”

Учудващо, но на срещата с Джан, Фарук искрено се забавлява. Адвокатът разказва истории и всички се смеят. Сюрея открива текстове на песни, написани от Джан.

Осман е решен да скъса с Бурджу и е много изненадан, когато той и Мурат получават покана от момичето да му отидат на гости. Дъщерята на Гарип чувства, че Осман е на път да приключи връзката си с нея, но проявява готовност да се бори за любовта си.

Фикрет признава увлечението си на Есра и с неохота се съгласява с нейното решение да си тръгне от фирмата.

Санем не иска да каже на Акиф, че е бременна и продължава да играе ролята на болна, но той се досеща и я уверява, че я обича и е готов да стане баща, като прави и последната крачка  – предлага брак на любимата си. Санем се предава и приема.

Единствената, която не може да се реши да направи промяна в живота си е Есма. Обявявайки отношенията си с Гарип, тя мисли, че би предала синовете си.

Истинската история в сценария на “Завинаги” никак не е розова, колкото е в сериала

Рейхан обръща палачинката, молейки сина си да се откаже от мераците си за имуществото на Боран. Той обаче категорично отказва.

Фарук държи на обяснение от Адем защо бившият мъж на Есра е бил в неговата кола, след което Адем се вбесява и обвинява Фикрет, че е поискал помощ от него.

Фарук и Фикрет отново са на нож, защото по-малкият брат е предпочел Адем пред батко си. А Сюрея чува пререканията между тях и се намесва.

Какво още ще се случи в епизода, гледайте довечера от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)