Довечера в „Завинаги“ Санем поднася голяма изненада

Тази вечер в епизода на хитовия турски сериал „Завинаги“ отношенията между всички герои в сагата се завързват още повече. Изключение правят единствено Есма и Сюрия, на чиято улица, макар и плахо, грейва слънце.

Снаха и свекърва все още са в хамама и недоверчивата султанка не може да повярва, че Сюрея я подкрепя във връзката ѝ с Гарип. Тя не приема, че някой може да научи какъвто и да било компромат за другиго и след това няма да го използва в подходящ момент. Но между двете определено се наблюдава затопляне и точно на това става свидетел другата снаха, която само дебне как да навреди на Сюрея. Ипек влиза, вижда хармонията между двете жени в банята и веднага тръгва с обвинението, че не са повикали и нея. На Есма ѝ става досадно присъствието на Ипек и излиза, придружена от Сюрея. Ипек веднага нацупва устни и в главата ѝ започват да кръжат вредни мисли.

Емир иска да се запознае с Джан, но поставя категорично условие – на срещата да присъстват Фарук и Сюрея. И оттук започват трудностите както за Бегюм, така и за Сюрея. Двете се опитват да придумат Фарук, за когото това е немислимо.

Адем успява да открие бившия мъж на Есра – изнудвачът Бурак, и му заповядва да замине за чужбина, като му дава паспорт и пари.

Огън и жупел прехвърчат между съперниците Рейхан и Есма. Първата прави опити за шантаж, но султанката не е случаен човек, нали? Тя вече е премислила всичко и казва, че ако Адем не приеме условията на Боран, тя няма проблем да разкаже на синовете си за Гарип, но Адем ще научи за съдържанието на писмото от баща му.

Есра и Фикрет водят разгорещен разговор в кабинета му. Той настоява секретарката да смени жилището си, но тя отказва. В този момент вратата се отваря без да се почука и влиза Ипек. Тя поглежда двамата стреснати, но в главата ѝ има много по-интересни мисли, които тя държи да сподели със съпруга си. Ипек е обзета от луда ревност, защото според нея Есма и Сюрея кроят нещо важно.

И идва най-голямата новина в епизода, която ще поднесе не кой да е, а Санем. Тя цял ден повръща. Защо ли?

Гледайте довечера от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)