Довечера в „Завинаги“ Рейхан стреля срещу Фарук и Сюрея

Тази вечер в епизода на хитовия турски сериал „Завинаги“ отношенията между някои от героите претърпяват огромна промяна.

Адем отново разговаря с психоложката си, в търсене на отговорите за страданията, на които го е подлагала майка му. Единственият път, който му предлага специалистката, е прошката, но дадена с убеденост и от дъното на душата.

Фарук и Адем се уговарят да отведат жените си близо до перона на гарата, където двете момичета са се запознали и е започнало голямото им приятелство. Както знаете сривът в отношенията между Дилара и Сюрея е доста сериозен и те не си говорят от известно време, но преживяват раздялата си много трогателно.

Излизат резултатите на Ада. Лекарят съветва родителите ѝ сериозно да помислят за братче или сестриче на момиченцето си. Трагедията е оплела всички. Гарип пристига в имението в момента, когато семейството слиза от колите си, на връщане от болницата. Обезумелият от скръб Фикрет се нахвърля върху възрастния адвокат, а прислугата и Есма едва успяват да ги разтърват.

Рейхан издебва завръщането на Фарук в холдинга. Тя стиска пистолета в джоба на палтото си и успява да излъже охраната. Качва се в офиса, където са седнали Фарук и Сюрея. Жената вади оръжието. Сюрея е пред срив. Чува се пукот. Вратата е отворил Адем…


image0 (9K)