Довечера в „Завинаги“: Ох, Фарук, какви ги забъркваш отново?

Добрият сценарий на хитовия турски сериал „Завинаги“ продължава да държи изострено вниманието на зрителите. И в поредния епизод тази вечер, след еуфорията от разминалата се с Фарук трагедия, следва ново попарване на радостта във фамилия Боран. Или поне на част от нея.

Есма е щастлива, че златният ѝ син се е спасил, топлина залива сърцето ѝ и от отношенията им със Сюрея. В един момент обаче, тя притеснена си спомня какво е поръчала на Акиф. Веднага му звъни, за да му каже да не носи в полицията уличаващите Адем документи. Верният сътрудник не е ходил и конфузната ситуация се разминава. Султанката иска извинение от Адем задето го е обвинила за инцидента с Фарук. В благодарностите си тя стига дотам, признавайки му че най-невинният от всички, пострадали от баща му, е именно той. Не майка му, не самата Есма, а точно той. Приканва го да обмисли оттеглянето си от фирмата, но той ѝ няма доверие и отказва.

След всички светли пътеки, които се очертават пред семейството, се появява сянка от миналото на Фарук, която ще изтрие усмивките и спокойствието на някои от членовете на фамилията. Сюрея среща в коридора на болницата една жена, която затваря след себе си вратата на стаята, в която е настанен Фарук. Съпругата се запознава с Гьозде… бивша любовница на Фарук, която освен това изглежда и изключително предизвикателно, излъчвайки увереност и самочувствие. Червената лампичка на съмнението дава сигнал на Сюрея още след първия поглед. А току-що свестилият се Фарук, върнал се преди часове от Оня свят, отново е в амок.

Гьозде демонстрира добронамереност и към двамата съпрузи, разказвайки приказката, че работи в същия сектор, в който е и фирмата на Боран. След посещението си в болницата, ставя ясно колко чисти са нейните намерения. Жената се вижда с Адем и обмислят бъдещите ѝ действия.

Фикрет прави мечешка услуга на големия си брат, като отсвирва всички конкуренти на фирмата на Гьозде, която иска да подпише договор с Боран джет за кетъринг в самолетите им. Напористата жена вече е в кабинета на Фикрет с офертата си, а малко след това отива с него в имението, където е и изписаният от болницата Фарук. Сюрея е бясна, но добре е учила уроците си от Есма.

На екран отново се завръща и атрактивната Сирен, малко лудата майка на Бурджу. Предстои сватбата на дъщеря ѝ с Осман и колелото на организацията се завърта в пъстри и забавни вихри. Но Сирен не си е дошла сама, а с новия си съпруг, който предизвиква особен фурор сред Гарип и Бурджу.


image0 (9K)