Довечера в „Завинаги“ Осман се опитва да върне Гарип от оня свят

Тази вечер в епизода на хитовия турски сериал „Завинаги“ Фарук получава много важен урок от Сюрея и с внимание се вслушва в нейните думи въпреки, че цялото му същество въстава срещу тях.

Фикрет дава писмото на Адем от баща им. Незаконният брат научава, че Февзи е искал да го признае за свой син, но майка му е избягала. Той преживява с много лутания в мислите си новата информация. През това време Джан е издействал преместването на Рейхан в болница и съобщава на Адем, че ще направи всичко възможно да им уреди свиждане.

Фарук се опитва да измоли прошка от Сюрея за причиненото ѝ от Емир на презентацията за Бегюм. Тя не му е обидена, но го принуждава да ѝ обещае, че той ще изпълни безпрекословно едно нейно желание, но не веднага, а когато го измисли.

Есма отива в дома на Къймет да види внучката си и да говори с Ипек, че забраната ѝ Фикрет да вижда дъщеря си, ще ѝ изиграе единствено лоша ответна реакция. Ипек отново влиза в роля, опитвайки се да спечели на своя страна свекърва си. Султанката става да си ходи и в този миг на земята пада и се счупва брошката, която е подарък от Гарип.

Между Бурджу и Осман пламва разправия заради Сюрея. Момичето е силно настроено от Ипек и вече не може да прикрие ненавистта си към другата снаха.

Вече във фоайето на дома си, секунди преди да го напусне, тръгвайки за чужбина, Гарип пада, покосен от инфаркт. Съвсем случайно го намират Осман и Бурджу и бъдещият зет започва да му прави сърдечен масаж. Настанен вече в реанимация, без да се знае какво е състоянието му, Осман се обажда на семейството си, за да им съобщи. Есма веднага пристига в болницата съкрушена.

Есра се сблъсква с лудостта на брат си, който явно е спрял да пие лекарства и избухва в дома на сестра си, но в този момент идва Фикрет.


image0 (9K)