Довечера в „Завинаги“ около Сюрея отново се разгарят въглени

Тази вечер в епизода на хитовия турски сериал „Завинаги“ около Сюрея отново се разгарят въглени, подклаждани от несподелени чувства.

Джан се скарва с Фиген заради съпругата на Фарук. По време на кавгата обаче идва Бегюм, която носи подарък на приятеля си – ретро грамофон.

Не, това не е снимка от сериала “Завинаги”

Стават ясни подробности за бившия мъж на Есра, който изнудва Фикрет със снимките. Компютърният хакер Бурак е и страстен комарджия. Фикрет настоява Есра да не напуска фирмата, а тя за пореден път му се отблагодарява с личен подарък – устна хармоника.

Осман пак е душеприказчик, този път на Мурат. Младежът му споделя, че иска да признае чувствата си на Баде на тържеството за Нова година. Нургюл пък пази Баде и нейното спокойствие, като я моли да не проваля бъдещето си заради увлечението си към Мурат.

Феновете на сериала “Завинаги” ще се разочароват от тази новина

Осман проявява разбиране и към емоциите на майка си. Той ѝ казва да спре с жертвите за синовете и семейството и да обърне повече внимание на личния си живот.

Сюрея е инициатор на среща с Джан, на която се опитва да му обясни, че никога не му е давала надежди. Какво се случва при този разговор, гледайте в епизода довечера по бТВ.


image0 (9K)