Довечера в „Завинаги“ Окан прави взривоопасно признание на Ипек, а Сюрея го чува

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Завинаги“ обърканият живот на Фикрет и Ипек все повече се оплита и сякаш облаците над тях стават все по-черни.

Сюрея вижда оклюмания си девер, седнал просълзен в хола и решава да му приготви горещ шоколад, за да повдигне духа му. Фикрет, защото страдалецът е той, я пита защо не му е донесла алкохол, а тя му отвръща, че той и без подобен допинг е достатъчно луд. Двамата започват да разискват какво е щастието и дали за него е достатъчно само да си прав в дадена ситуация… Фикрет отчита, че неговите действия не са дори като тези на рака, за когото пословично казват, че прави крачка напред и две назад. Той е на мнение, че самият той се връща в живота си с по 200 обратно. След спокойствието и разсъдливостта, която се възцарява в разговора им, Фикрет дори запитва Сюрея как тя се справя с новите си задължения в конака.

Бомба със закъснител цъка в “Завинаги”: Имам бръснач на устните, целувам те!

Идва денят на гласуването за председател на Фондацията. Претендентки са двете свати – Къймет и Есма. До последния плик резултатът им е равен, но Султанката печели с един глас. Така Есма отново натрива носа на злобната Къймет.

Главата на Ипек се е запалила от проблеми. Целият ѝ живот се е преобърнал с главата надолу. Освен емоционалните, я притискат и битови неуредици. Окан звъни няколко пъти на номера ѝ, но тя умишлено не му вдига, докато той не цъфва лично пред наетото от нея жилище. Сварва я с ревящи деца и мрънкащ водопроводчик, който на излизане оставя входната врата открехната. Сюрея обещава на Фикрет да говори с Ипек, за да я придума бащата да може да види малките. Отправила се към апартамента, Сюрея чува през отворената врата разговора между Окан и Ипек. А той си е направо взривоопасен. За всички.

Бомба със закъснител цъка в “Завинаги”: Имам бръснач на устните, целувам те!

Окан казва, че се обвинява за прецакания живот на Ипек, тъй като в началото и той като нея си е мислел, че ще работят заедно, че ѝ помага да напредне, но в един момент ясно си дал сметка какво всъщност го води. Мъжът прави признание, че е влюбен.

Между двете етърви прелитат стрели веднага, след като Окан напуска жилището. И двете са шашнати от чутото, но Ипек е на ръба на нервна криза. Въпреки това, тя дава съгласието си Фикрет да взима децата, когато поиска. А Сюрея отново се е намърдала между шамарите и не знае как всички замесени ще излязат от тази каша, както не знае и какви ще бъдат нейните действия.

В “Завинаги” Есма мачка Сюрея заради Ипек


image0 (9K)