Довечера в „Завинаги“ Окан отново е при Ипек и иска отговори

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Завинаги“ нови големи неприятности надвисват над главните герои и предстои тяхното развитие.

Озгюр е купила подарък за годишнината от сватбата на Сюрея и Фарук. Но нещо в този празник не тръгна както трябва още с факта, че и двамата забравиха за него, улисани в проблеми и задължения.

В “Завинаги”: Ах, защо това не е истина, а е само сънят на Санем

А и Фарук закъсня за срещата с жена си, изчакваща го доста дълго в едно заведение и разкрила, че той е на купон, седнал до асистентката си.

Довечера в “Завинаги” Фарук се сбива с ревниво гадже на асистентката си

Двамата вечерят и на десерта започват да си разменят подаръците. Фарук е очарован от книжлето със снимките от най-красивите моменти на съвместния им живот, но Сюрея получава… пуловер и никак, ама никак не скрива разочарованието си.

Терзанията на Гюнеш не са никак повърхностни. В новия общ дом дизайнерката рисува, легнала по корем на земята в огромната и все още необзаведена дневна, а по думите на влезлия Адем, любимата му прилича на пуст, син екран на телевизор без говор и картина. Той настоява тя да говори, за да разбере какво ѝ тежи. Гюнеш му обяснява, че е влязла във връзката им със съвсем други представи за отношенията му с Дилара. Много човешки жената му описва чувството си за вина и го моли да я разбере. Описвайки му измъчващите я чувства, Гюнеш казва на Адем, че с времето пречките ще се превърнат в планина, а тя ще е лошата вещица. Винаги. Адем обаче прави рязък завой в нейните представи, уверявайки я, че той ще пренапише приказката и заедно ще прескочат планината от нейните миражи. Защото те се обичат.

Окан отива отново в дома на Ипек, за да довършат разговора си от сутринта. Тя го пуска вътре със свито сърце.

 Окан прави взривоопасно признание на Ипек, а Сюрея го чува

Той иска да се увери, че тя правилно е разбрала чувствата му и да я успокои, че няма да я притиска за нищо. Ипек му отговаря, че не би могла да продължи работата си с него. Тя признава, че дълбоко в себе си тя е усещала неговия интерес към нея и не го е парирала, за което чувства вина. В крайна сметка става ясно, че Ипек иска да намери себе си. Това е нейната най-важна задача към момента.

Сюрея се приготвя за нощта след недотам хубавата вечеря в ресторанта. Влизайки в стаята обаче, тя вижда на леглото заспалия си съпруг. Свършва ли любовта? – това се пита младата жена, лягайки редом до любимия, който не е на същата вълна като нея.

Фикрет милва спящата Ада. И за него любовта е останала някъде пред прага на дома и не се знае дали някой ще ѝ отвори вратата.

В нощния град има двама, които са щастливи. За тях тепърва любовта разкрива своите прелести. Прегърнати и целуващи се, Осман и Анастасия се оглеждат в грейналите си очи и се къпят в усмивките си.

Къймет пристига в имението и се среща с Есма. Но в зимната градина е и Гарип и Къймет не пропуска да вметне заядливо, че ако е знаела, е щяла да пристигне с адвоката си. Есма много бързо я слага на мястото ѝ, но още не е научила цялата истина, а тя ще я опустоши като цунами.


image0 (9K)