Довечера в „Завинаги“: Не сте виждали Сюрея толкова яростна, възмущението ѝ изпепелява

Тази вечер в епизода на хитовия турски сериал „Завинаги“, феновете на теленовелата ще видят Сюрея такава, каквато не са и подозирали, че тя може да бъде.

Изпратеният да замаже нещата с Гьозде Акиф се обажда на Фарук, за да му даде отчет как е минала срещата с изнудвачката. Той съобщава на притеснения си приятел, че не е успял да накара Гьозде да се откаже от работата, но пък е обещала, че ако подпишат договора, тя ще се оттегли и ще остави сътрудниците ѝ да движат нещата. Наплашеният от реакциите на Сюрея Фарук обаче, никак не се успокоява.

Изкусителната Гьозде кръжи около Фарук и няма намерение да се отказва

А на Акиф му е бедна фантазията какво му е приготвила вкъщи Санем. Прибирайки се към дома си, Акиф вижда на улицата как някакви хора събират дрехи, хвърчащи навън от терасата на тяхното жилище. Вижда се и Санем, която неистово крещи, сновейки навън-навътре. Обувките на Акиф са строени и гледат навън :)))

Трите дегизирани грации разплитат аферата на Акиф

Ситуацията и при Фарук не е много по-различна. Сюрея застава пред него и ребром му поставя въпроса коя в действителност е Гьозде. Съпругът ѝ този път е принуден да не шикалкави и да признае истината, че е прекарал една нощ с тази жена. Фарук изпитва ужасяващ страх да не изгуби любимата си отново, лъжейки я дори с добро намерение.

В това време Гьозде се отчита пред Адем, че е подредила правилно картите за подписването на договора с Боран холдинг.

НО…

Кадрите се нажежават до бяло, когато Сюрея бясна напуска имението. Самката със зъби и нокти защитава семейството си. Наистина, колкото и да е била наранена, Сюрея не е реагирала толкова експанзивно. Струва си да се види великолепната игра на актрисата Аслъ Енвер, която застава очи в очи с изневярата на мъжа си. На нейния гняв не може да се противопостави дори обиграната Гьозде.

Въпреки разтърсващия скандал обаче, Гьозде не изпуска нишката, за която се е закачила и държи здраво в ръцете си. Веднага, след като се разделя със Сюрея, тя се обажда на Адем, за да го уведоми, че Фарук е разказал всичко на жена си. Той я съветва да не губи време и да отиде при Фикрет във фирмата, за да подпишат договора, докато Фарук е още зашеметен.

Есма подготвя голяма изненада за семейството. На официална вечеря тя е решила да отвори „сандъка със съкровищата“…


image0 (9K)