Довечера в „Завинаги“ не Есма, а лелята е ритуално изкъпана в хамама

Тази вечер в епизода на хитовия турски сериал „Завинаги“ дизайнерката е на път да скъса с Адем. Гюнеш констатира, че Дилара е обсебена от мъжа си.

Тя му споделя разтревожена за бъдещето на отношенията им: Не знаех, че жена ти толкова иска да сподели с теб вълненията около бременността и раждането на детето ви. Адем избухва, обяснявайки ѝ, че той се намира като в кома след брака си, както и случилото се след това. Той казва на дизайнерката как в момента се пробужда от всичко това и ако тя иска да върви до него, нека го направи, но ако не – той не може да я задържи насила.

Санем разказва на Сюрея, че Дилара и Гюнеш са се видели съвсем случайно и са разговаряли в дома ѝ. Дилара е изплакала на леля си, че е проследила как Адем се качва в колата на Гюнеш, което окончателно е затвърдило информацията, че те двамата живеят заедно.

Фикрет отново е яхнал ревнивата метла, а зрителите знаят, че определено има защо. Не че Ипек е направила нещо непозволено, но двамата с Окан съвсем открито флиртуват от самото начало. Именно това усеща съпругът и затова е меко казано напрегнат. Той настоява да се наеме друга фирма за организирането на сватбата. Двамата съперници застават твърдо един срещу друг.

А толкова скоро, след като отново ги разкатаваха по полицията, Есма се съгласява да ѝ направят ритуално изкъпване преди да сключи брак с Гарип.

В “Завинаги” Есма хвърля новината за сватбата и облича султански одежди за маскарада, който ще им излезе през носа

Всички жени пак са в хамама и забавлението е на максимални обороти. Специална жена е наета да свърши работата, но в ръцете ѝ попада не бъдещата булка, а… Санем, която си е навлякла гнева на султанката от доволно много провали.

Сюрея разговаря с Дилара и я пита какви са очакванията ѝ от Адем. Но приятелката ѝ изглежда изобщо не е наясно.

Нова фикс идея е влязла в главата на Фарук – да се преместят с малката Яз, Емир и Сюрея в нова къща. Това му решение е следствие на брака на майка му с Гарип. Той не може да си представи, че ще я дели с друг мъж и би искал да не е постоянен свидетел на закачките им. От друга страна Сюрея не е съгласна да направят тази крачка, защото Есма ще е съкрушена заради болестта, която успешно крие от синовете си. Все още.

Довечера в “Завинаги” бронята на Есма изтънява и зрителят я вижда ранима и уплашена

Есма Боран продължава да попълва дневника си.


image0 (9K)