Довечера в „Завинаги“ нещо ужасно се случва с асистентката на Фарук

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Завинаги“ Есма продължава да атакува Анастасия, но и рускинята не си поплюва.

Асистентката влиза в офиса със самодоволна усмивка, уверена в любовта на Фарук

Излизайки от сградата на фирмата, от която Фарук уволни асистентката си Озгюр, тя се обажда на приятелката си, която страшно много я навиваше да атакува шефа си емоционално и я уверяваше, че той има чувства към нея. И в крайна сметка се получи една неприятна, неловка ситуация, от която изгубиха всички участващи. Момичето говори по телефона ревешком, блъска се в останалите пешеходци и тръгва да пресича натоварена улица, при което една кола я помита.

А как се стигна до това:

Довечера в “Завинаги” Сюрея вижда Фарук да целува асистентката си

Дилара е при психоложката Идил и не знае откъде да започне. Лека полека обаче, специалистката я повежда и размислите на младата майка се избистрят. Дилара стига до извода, че и двамата с Адем много са се променили, а нейното желание е да открие нова, истинска любов, да бъде силна жена, както и да си върне сияйната жизненост, която е била нейна запазена марка. Иска да бъде всичко това за сина си.

Следващите кадри са от килима в гостната на конака. Там са се изпружили Есма и Анастасия, където рускинята кара султанката да прави упражнения. Господарката обаче се съпротивлява и се гневи. В този момент заниманието им прекъсва Осман и майка му започва да се оплаква от „надзорницата“ си, упреквайки я в това, че не знае техните порядки, че е човек от друга култура и стига бързо до заключението, че иска да се отърве от нея. Осман обаче тактично парира желанията на Есма и бързичко излиза от къщи.

Какво е състоянието на Озгюр, вкарана в операционната, все още не става ясно, но в болницата е дошъл вуйчо ѝ и нейната злощастна приятелка. Окан се пита защо това се е случило.

Голямото мятане на врата на Фикрет започва. Шега! В офиса на холдинга Фикрет води Ипек, за да се срещнат с Адем и Фарук. Само Фикрет знае какво е намислил. Но става ясно, че Ипек ще продължи да работи с ВИП празненствата, а ще продължи и да се развива като директор на отдел в семейната фирма. Младата жена е много, много щастлива и след всяка дума на мъжа си го прегръща.

А Адем предлага да се срещнат за вечеря заедно Фикрет, Ипек, той и Гюнеш. Дизайнерката е втрещена, когато той ѝ се обажда с предложението.

Санем е от тъжна по-тъжна, че Акиф е забравил за рождения ѝ ден. На вратата се звъни и там я очаква голяма изненада. С фойерверки там са Дилара, Акиф и скараните Сюрея и Фарук, които се обикалят с мрачни физиономии.

Гюнеш е положила изключителни грижи да изглежда добре и наистина е зашеметяваща, но е толкова нервна, че не може да си намери място на масата, докато заедно с Адем чакат семейството на брат му. Четиримата вече са около масата, но трудно излизат от неловката ситуация, като Гюнеш дори ощипва Адем по крака, за да вземе думата и да я спаси от безкрайното кимане с глава. Въпреки неудобството се чувства, че всички са много добронамерени и в крайна сметка ще намерят общ език.


image0 (9K)