Довечера в „Завинаги“: Накрая машинациите на Ипек успяха

Тази вечер в епизода на хитовия турски сериал „Завинаги“ Фарук казва на Осман, че не са го притеснили думите на Бурджу, които е чул на сватбата, а страхът в очите на брат му.

Дилара и Адем опитват отново да бъдат заедно.

Нургюл се изпуска пред приятелките на Есма, че Баде вече е „госпожа“ в семейството. Жените проявяват небивал интерес към брака на Мурат. Една от тях поздравява икономката за това, че се е сватосала с фамилия Боран. Останалите не знаят преграда в любопитството си, но Есма е като здрав балкон, на който са се подпрели хиляди недоброжелатели.

Ипек е решила да се разведе и отива до офиса на Фикрет, за да му занесе документите. Докато тя е е там обаче, съпругът ѝ получава дълго съобщение от Есра, в което тя му описва желанието си да се разделят. Той веднага прави опит да се свърже с нея, но момичето е изключило телефона си. Фикрет е бесен и вдига лют скандал на Ипек, след коет я гони от офиса си и мълниеносно резервира билет за Алания – родното място на любимата му.

Екранните Есра и Фикрет от “Завинаги” станаха родители

Сюрея отива да говори с Дилара за писмото, за чието съществуване е скрила от нея. Но Дилара е непреклонна и ѝ казва, че повече не иска да работи с нея в школата. Сюрея заварва целия колектив на събрание за графика, за което тя изобщо не е уведомена.

Фарук посещава Адем и се опитва да изгради братски отношения с него, започващи на чисто. Веднага след него обаче, в къщата на незаконния син влиза Джан и крехката светлинка бързо потъмнява.

Нургюл уведомява Есма, че иска да напусне имението заедно с Мехмед.

Есма се обажда на Гарип и настоява двамата да заминат, защото тя вече е взела важно решение за себе си.


image0 (9K)