Довечера в „Завинаги“ Назиф се връща от Оня свят и взривява болницата

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Завинаги“ Назиф се връща от Оня свят и радостта му взривява болницата.

Фарук е притиснал Есма в прегръдките си и се опитва да я успокои, а тя, след опустошителната нервна криза, малко се е успокоила, макар да е срината от това, което се случва с мозъка ѝ.

 В “Завинаги” в конака става страшно! Есма полудява и започва да троши

Султанката разбира, че промените в нея са убийствени за децата ѝ, както и за служителите в имението. Тя се упреква, че става неконтролируем източник на опасност. Иска прошка от Фарук, че отивайки си от живота става толкова слаба и ги огорчава.

Гюлистан е край болничното легло на изпадналия в безсъзнание Назиф, който се обгази от дима при възникналия пожар, предизвикан от изгубилата ума си Есма. Докато тя го милва и му разказва какво е научила от гинеколога при прегледа, Назиф отваря очи. Той е в пълна кондиция, всичко си спомня и нещата изглеждат съвсем добре.

В “Завинаги” все още никой не предполага каква нова трагедия се задава

Гюлистан не съумява да отложи новината за близнаците, както беше обещала на Фикрет, който много искаше да заснеме реакцията на бъдещия баща. Е, познайте дали гласът и смехът на Назиф не прогърмяват из цялата болница…

Адем, останал сам в голямата празна къща, е пред нов емоционален срив. Той се опитва да се свърже с напусналата го Гюнеш, но тя тенденциозно не му вдига. Дизайнерката е в един бар, където я вижда нейно бившо гадже.

Фикрет и Ипек разговарят в спалнята си за случката с Назиф и Есма и той задава един много важен въпрос: Кое от двете е по-лошо? Любимият човек да излезе сутринта и да не се върне никога повече или това, да се топи пред очите ти ден след ден…

Добрата новина за свестяването на Назиф бързо обикаля конака. Есма се успокоява, но казва, че не знае как ще го погледне в очите.

В  “Завинаги” в имението на Боран предстои невъобразимо шоу

Назиф се прибира, а господарката покрусена от себе си, наблюдава от балкона.

Сюрея моли Акиф да доведе Санем в ресторанта. Двете се прегръщат, а актът на сдобряването е документиран в снимка. Акиф е по-щастлив и от двете жени.

Служителите са подготвили гала закуска за завърналия се от Оня свят Назиф. Тримата са сложили богата трапеза в зимната градина и канят възвръщенеца на официалната маса, където той сяда с любимата си Розичка.

Последва обилна закуска в ресторанта и за семействата на Сюрея и Санем. Мъжете са доволни, че жените отново са заедно, а децата са в ръцете на родителите си.

В школата по музика Мерт води Ария на урок. Дилара е някак си особено озарена и той го забелязва, но младата жена не успява да му каже, че днес има рожден ден.

 


image0 (9K)