Довечера в „Завинаги“ много драматично Есма се изправя пред най-жестокия съд

Тази вечер в епизода на турския сериал “Завинаги”, създаден по действителен случай, Есма намира сили, за да обяви на синовете си, че има връзка с Гарип. И настъпва Апокалипсис.

Истинската история в сценария на “Завинаги” никак не е розова, колкото е в сериала

Емир кани Джан да му помогне за инсталирането на един усилвател, след като се срещат пред музикалния магазин. Бегюм се съгласява заради сина си.

Фарук и Сюрея се връщат в същия хотел, в който той заведе бъдещата си съпруга, като прибегна до лека машинация в началото на връзката им. Идеята е там да отпразнуват годишнината си. Фарук се разяжда от новината, която му съобщи майка му, но въпреки усилията на любимата си, не може да превъзмогне разочарованието от Есма. Сюрея настоява пред него, че сега майка му е щастлива.

Вечните каръци Санем и Акиф са поставени от сценаристите в ново изпитание. След положителния тест за бременност, двамата отиват да празнуват извън града. И къде мислите, че се насаждат? В същия хотел, където са Фарук и Сюрея.

И идва ред на най-драматичното събитие в епизода. Есма сяда на масата в трапезарията, а в цялата къща витае нажежено до бяло напрежение. Част от персонала е почти наясно какво ще обяви пред всички господарката им, но останалите са наредени тръпнещо зад вратите, разбирайки, че се очаква нещо голямо. Султанката започва и пуска бомбата. Синовете ѝ са шокирани и правят връзката защо Фарук паша е избягал от семейната вечеря. Реакциите им са невъздържани, думите – груби. Есма не може да овладее положението. Поколенията не се разбират по никакъв начин, особено що се отнася до конфликта майка – синове. Гледайте епизода, вероятно всеки ще направи своите изводи…

Кума Лиса, в ролята на Ипек, веднага усеща накъде духа вятърът и веднага уверява свекърва си, че я подкрепя.

Нургюл трепери за господарката си, която е отчаяна след изстъпленията на синовете си. Икономката се опитва да повдигне духа ма Есма.


image0 (9K)