Довечера в „Завинаги“ малката душичка е толкова самотна, а Фарук е като оглозган

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Завинаги“ психотерапията е необходима не само за Адем и Дилара, но и за едно друго семейство с фамилия Боран.

Сюрея съобщава на Фарук за разговора си с Озгюр, която сама я е повикала в болницата, за да ѝ обясни хронологията на събитията, да разкаже за собствените си заблуди, както и да се извини на съпругата на шефа си. Единственото успокоение от всичко е това, че момичето изобщо не е имало намерение да се самоубива.

В “Завинаги” : С телефона на Озгюр в джоба, Окан влиза в конака с юмруци

Изолираният заради идването на Окан във фирмата Фикрет, е вече повикан при „общото събрание“ в кабинета на Фарук. Окан е предал акциите си, но всички изиграват сценка, че това не се е случило, за да вбесят отново Фикрет, който знаете как изкарва навън адреналина си. Неговият бяс е за сметка на забавлението на братята му и на Акиф, който влиза в главната роля.

След благотворното развитие на фирмените дела, Фарук иска разговор със съпругата си. Той отива при нея в школата, където ѝ казва, че е безкрайно уморен и просто няма сили. Моли Сюрея за време, в което да се усамоти и да възстанови поне малко емоционалния си свят, но ѝ засвидетелства безкрайната си безрезервна обич.

Дилара и Адем отиват заедно при психоложката. Всеки от тях изнася пред нея своята гледна точка на събитията, които ги сполетяха през изминалите месеци и които нажежиха отношенията им дотолкова, че Идил ги повика на общ сеанс, за да постигнат някаква хармония и да продължат отглеждането на сина си, без тяхната раздяла да му навреди по драстичен начин. Това, което прави впечатление, е изключителната сговорчивост на Адем, който отчита правотата в обвиненията на Дилара, извинява се за необмисленото си поведение, както и дава обещание, че оттук нататък за всичко, свързано с Умут, ще иска разрешението на майка му.

В “Завинаги”: Леле, драги зрители! Адем взривява братята с невероятна клюка

Дилара не признава, че ѝ харесва промяната у Адем и вероятно съжалява, че са се срещнали в неподходящо време, но в края на сеанса решават, че ще продължат срещите си при психотерапевтката, за да отработят правилните отношения помежду си. Според Идил най-важното нещо за всеки един от тях е да се сдобрят със самите себе си и да открият какво ги прави щастливи. Оттам нататък всичко останало е лесно.

Емир е съкрушен отново, след като за поредна вечер отива да търси баща си и научава, че той пак ще закъснее. Детето узнава, че и жените в къщата, и мъжете поотделно са си организирали партита с различна тематика. Малката душичка е толкова самотна…


image0 (9K)