Довечера в „Завинаги“: Любовта витае на пълни обороти за героите от всички възрасти

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Завинаги“ сценаристите дават глътка свеж въздух на своите герои. Няма драми, няма интриги, само много усмихнати хора, разпръскващи любов, много и силна.

И така, братята взеха решение да се съберат по мъжки и да се почерпят за раждането на Умут. Пръв на масата е разбира се щастливият баща, а срещу него, както може да се очаква, е Фикрет. Докато дойдат и останалите, Адем прави опит да налее малко мозък в главата на пиперливия си брат, за да го накара да се обади на Ипек и да я помоли за последен разговор преди развода. Ключовата дума в напътствията на Адем е „спокойствие“. И знаете как приема Фикрет всичко, „спокойно“ той грабва телефона веднага, за да звънне на жена си.

През това време пристигат останалите Боран с Акиф. Невъзможни неща за тях изглежда вече няма. Щастието е озарило лицата и е влязло уверено в сърцата им. Настроението е приповдигнато.
Осман, ние доведохме руската литература пред вратата ти. Може ли толкова да се бавиш? – се закача след наздравицата на масата Акиф, който непрекъснато търси шегата с Осман за сметка на бавачката Анастасия. Мустаклията се изчервява, а всички само дето не припадат от смях. Някой досипва още сол, приключвайки темата с предложението да поискат ръката на Анастасия от Путин.

Довечера в “Завинаги” Осман и рускинята нещо се заиграват

Видеоразговор между Фарук и Сюрея успокоява нервния Адем, който вижда заспалото си бебе на живо, а след като братята се разделят, той тръгва с Осман към дома му, където царствено са се разположили родилката Дилара и малкия Умут. Адем влиза при тях куцукайки, а Осман започва да се възторгва от едно плюшено мече, размечтан за Анастасия и случилото се между тях. Адем грижовно завива майката и сина и излиза. А Дилара е съкрушена, че безвъзвратно го е изгубила.

Ипек отива на среща с Фикрет.

Довечера в “Завинаги” брилянтна игра на актьора Салих Бадемджи в ролята на Фикрет

Кибритлията има една голяма сламка в помощ, към която прибягва във всяка секунда, в която отвътре го напъне гняв. Срещу неговото място в заведението, където разговаря с жена си, с гръб към него седи човек, на чийто гръб на тениската пише „Запази спокойствие“. Фикрет споделя с Ипек, че я обича от 14-годишен, че още я обича и ще продължи да я обича, дори и тя да го напусне. Предлага ѝ да му даде последен шанс, както и това да започнат да флиртуват все едно, че сега са се запознали. Интересни сцени. Едни СМС-и прехвърчат в ефира…

И настъпва Денят на влюбените. Той разбира се идва и за жителите на конака. Още на закуска Емир оповестява, че е празник и иска да го прекара с Дерен. Анастасия също на няколко пъти преминава през стаята и познайте дали Осман не е изчервен до уши…

Гюнеш е търпелива и разбираща, но доколко ли ще ѝ стигнат силите да не измърмори? Тя приготвя богата закуска в очакване на Адем, който наистина се прибира и е очарован от подредената маса и ароматите на вкусна храна, но без да премисли казва, че няма време да сяда, ще хапне на крак и ще отива по задачи. Умут се появи по-рано и нищо за неговото изписване и начални грижи не бяха подготвили, затова бащата се заема с това.

Гарип е отрупал масата с червени рози, Анастасия открито флиртува с Осман, Фикрет отива уж на бракоразводно дело с Ипек, окрилен и ухилен, Емир е откаран от семейството си в Истанбул при приятелката си, а Фарук и Сюрея бяха забравили за празника на влюбените. Вървейки по истанбулска улица, тя открива, че са спрели пред кафенето, където се запознаха с Фарук. Следва изненада не само за нея, но и за всички наоколо… Фарук е известен с това, че умее да подготвя изненади, макар и в последния момент.


image0 (9K)