Довечера в „Завинаги“: Кръвта вода не става – братята пребиват нападателите на Адем

Тази вечер в епизода на хитовия турски сериал „Завинаги“, създаден по истински случай, четиримата братя Боран влизат в масов бой, защитавайки Адем.

Бегюм отива в имението, за да търси сина си. Сюрея я моли да не се качва при него, защото детето е много разстроено, но майката се втурва в стаята и разбира, че Емир е избягал, при което тя припада. Джан успява да го спаси от едно куче и го връща в къщата, за което Фарук му благодари.

Адем започва да проглежда истината за слабохарактерната си майка, която продължава да напада Дилара, обвинявайки я за състоянието на сина си. В същото време той ѝ припомня как тя не го е защитавала от пастрока му, когато го е пребивал.

Феновете на сериала “Завинаги” ще се разочароват от тази новина

След напрегнатата вечер в имението, всички излизат: Братята отиват да се черпят, а Есма се качва тихомълком на такси. В заведението синовете на Боран се забавляват и разпускат, но пред заведението се оказва Адем, който е сериозно пиян и се сбива. Четиримата скачат, влизат в пререканието, премазват нападателите, а към тях се присъединява и Адем. Най-неочаквано за всички е участието в боя на Осман, хрисимият Осман, който прави път и на мравката се ядосва от сърце и влиза сърцато в битката.

Есма се среща с Гарип и му разказва как Емир е научил за Джан и колко драматично е понесъл новината. Тя моли приятеля си да не се кара на Бурджу, която в случая наистина е невинна.


Пияният Адем попада на Гарип и започва кавга, която братята чуват. Адем заплашва адвоката, че ако не си свърши работата по делото, той ще разкрие на момчетата истината за тайната му връзка с Есма.

Фиген вече е наясно, че брат ѝ е обсебен от Сюрея и го упреква за това.

Изяснява се и кой изнудва Фикрет със снимките му с Есра. Адем го е разкрил и казва името му на Фикрет. Но кой е той, гледайте в епизода довечера от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)