Довечера в „Завинаги“ комедията в конака, след нанасянето на Гарип, продължава

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Завинаги“ всички се нагаждат към новите порядки в конака след нанасянето на Гарип.

Фикрет се прибира изненадващо вкъщи и заварва Фарук и Осман в хола. Неговите планове да изненада Ипек са го довели у дома, но той не казва на никого. Неочаквано от медения месец си идват и младоженците. Неловката ситуация, в която сами се вкарват синовете на Есма, е повече от комична. Гарип е трънчето, което братята не могат да извадят от петата си, а в същото време им харесва това, че майка им е щастлива. Въпреки това не могат да се примирят, че тя ще дели една стая и едно легло с друг мъж.

Довечера в “Завинаги” страшно много комични ситуации

Есма и Гарип се качват горе. Семейното ложе е застлано с нов, красив комплект, а на скрина е поставена нова рамка със снимка на двамата влюбени. Есма знае кой стои зад всички тези мили изненади: Сюрея и Нургюл – двете същества, които истински я обичат и ѝ желаят само доброто. Споменът за една друга снимка в рамка се връща с кадри от миналото. Есма и Гарип са толкова млади и са в същата стая…

Нас не могат да ни обяснят, нас трябва да ни преживеят – казва Гарип на Есма, докато заедно са се надвесили над снимката от настоящето.

На вечерята в конака липсват Осман и семейството на Фикрет, но пък там е Емир, чиято игра на думи с обръщението към Гарип се получава доста забавна. Момчето пита адвоката как да се обръща към него, а той му отговаря, че за него няма значение дали ще му вика на име, батко, чичо или дядо. Емир стига до извода, че е най-добре да му казва само дядо, без Гарип, защото значението на името му е „странен“ и би се получило каламбур. Емир не мирясва, задавайки още неудобни за Фарук въпроси, като едни от присъстващите на масата се смеят, а баща му се чуди как да предъвква храната.

Мустафа е отново между чука и наковалнята, защото без да иска икономът влиза в няколко непокриващи се един друг плана. Мустафа кара Ипек при Фикрет, който доволно потрива ръце в заведението, подготвено за изненадата на жена му. Тя пък, незнаейки нищо какво ѝ готви съпругът ѝ, е тръгнала към приятелките си от колежа, но в това време ѝ звъни Окан с желанието веднага да отиде при него и да се срещне с едни клиенти в бара на хотела. Ех, Мустафа, и на теб не ти е леко.

Фикрет намира Ипек не на рожден ден, а с Окан и побеснява. Жена му се прибира вкъщи разплакана и започва да си събира багажа. Есма се опитва да я успокои, а Нургюл я уговаря да даде още един шанс на съпруга си, разказвайки ѝ за романтичната вечеря, която той ѝ беше подготвил.


image0 (9K)