Довечера в „Завинаги“ Ипек още не подозира какво ѝ готви Фикрет

Тази вечер в епизода на хитовия турски сериал „Завинаги“ над главата на Ипек се сгъстява още един черен облак, за когото тя изобщо не подозира.

Отново за гафа на Фикрет с публикацията в пресата за ексхумацията на Февзи, пешкира опира горкият Акиф. А адвокат Гарип от една страна се скарва с Адем, а от друга му дава съвет как да застане начело на фамилната фирма на Боран.

Интересно се развиват и отношенията между Бегюм и Джан, който на няколко пъти прави опити да покани на среща гинеколожката, но тя веднъж му връща изпратените за нея цветя, втори път той се принуждава да си запише час и все получава отказа на лекарката. Докато в един момент тя размисля и се съгласява.

Няма и как да се случи чудо в отношенията между Дилара и Адем въпреки, че той започва да ѝ показва къщи, за да я омилостиви, но младата жена е непреклонна и не иска даже и да го изслуша.

Ипек и бебето вече са вкъщи, но промяна в майчинското отношение на родилката няма. Тя изпада в нова криза, не иска да приеме детето си и вдига поредния скандал на мъжа си. В това време Есма е на върха на щастието с внучката си и веднага организира тържество по случай нейното идване у дома.

Фарук и Сюрея си организират малко бягство от изнервената обстановка през последните седмици. Те отиват извън града, за да си починат от проблемите. А след романтичните събития, Сюрея решава да посети друг гинеколог и да се консултира дали ще може да има други деца.

Голямата изненада в епизода поднасят Фикрет и неговата… секретарка. Младата жена започва доста да го обгрижва не само със служебните си задължения. На него му е приятно, а тя видимо е привлечена от него.

Какво още ще се случи в епизода, гледайте от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)