Довечера в „Завинаги“ излиза наяве истинската история на Джан

Тази вечер в епизода на хитовия турски сериал „Завинаги“ изплува нещо, което във времето вероятно зрителите са забелязали, но не са му отдали нужното внимание. Изглежда интуицията на Фарук отново му е подсказала истинските намерения на един от героите.

В предишната серия стана ясно, че Джан събира снимки на Сюрея. В кадър влезе и един друг фотос, на който са запечатани той и млада жена. Сестра му Фиген разговаря със Сюрея и ѝ споделя съмненията си. Разказва ѝ историята на брат си с Дерия. Според Фиген, Джан не обича Бегюм.

Ипек живна след депресията и отново е наострила нокти. Докато Къймет отвлича вниманието на сестра си, Ипек отмъква писмото на Февзи, в което той моли Рейхан да признае Адем за свой син.

Есма и Гарип са влюбени отново след толкова дълги години и трудно прикриват щастието си. Есма го кани на Новогодишното парти в имението и му обяснява, че би искала децата ѝ да го опознаят в друга светлина.

Истинската история в сценария на “Завинаги” никак не е розова, колкото е в сериала

Мурат и Баде правят томболата. Всички са вече в къщата и си теглят билетчета.
В това време усойницата Ипек тръгва в нова остра атака срещу Сюрея. Бурджу е усмихната и щастлива, но е пресрещната от Ипек във фоайето, където започва уж непринуден разговор с евентуалната бъдеща снаха на Боран. Тя обработва младото момиче, като му казва да не вярва на Сюрея, а устата ѝ не може да спре и намесва и Джан, който бил любим на Бегюм. Работата на Ипек е свършена максимално добре, защото Емир чува разговора им и се афектира. Той веднага звъни на майка си с конкретен въпрос. Детето е объркано и ядосано, а Фарук не успява да го успокои. Ипек, както винаги, след като е „снесла яйцето“, си признава какво е казала, но не предполагала, че Емир ще чуе.

Адем се ангажира да разбере кой е изпратил уличаващите снимки на Фикрет.

Какво разбира приятелката на Сюрея от Прага и ще го сподели ли, гледайте довечера епизода на „Завинаги“ от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)