Довечера в „Завинаги“ Есма се сблъсква с гнева на най-толернатния си син

Тази вечер в хитовия турски сериал „Завинаги“ най-толерантният и обран в изявите си син на Есма изразява настроенията си по категоричен начин.

Докато Есма и Гарип разговарят, на нея ѝ прилошава и в този момент Осман ги заварва заедно. Той хвърля на майка си обвинението, че го е предала.

В “Завинаги” много драматично Есма се изправя пред най-жестокия съд

Съвсем случайно Фикрет попада на Есра, която не само не е отпътувала при семейството си, но и е започнала работа в един магазин. Именно там влиза Фикрет, за да купи памперси за малката Ада. Изумлението при срещата е видимо и при двамата.

Вторият брат от фамилия Боран отново действа подмолно, като с Адем сключва договор, който го прави част от управителния съвет на фирмата. Фарук научава за случилото се от секретарката си.

Първоначално Осман обвинява себе си, че е спомогнал за осъществяването на връзката между майка си и адвоката, заради отношенията с Бурджу. Есма го моли да ѝ прости, но той я упреква, че е използвала синовете си. Есма му признава за манипулациите относно Бурджу, но му казва и защо е прибягнала до подобна стъпка – за да изтръгне той Сюрея от сърцето си. Страшно изтерзан от факта, че майка му си е позволила да се рови в личното му пространство и е стигнала дотам, че да чете от дневника му, Осман излиза мълчаливо от стаята.

Адем отива при Фикрет, за да вземе част от акциите си, прегръща брат си, но в този миг в кабинета влиза Фарук. Фикрет не за първи път влиза в ролята на Юда за семейството си и именно затова Фарук го изгонва от фирмата.

По-късно, след като Фикрет не се прибира вкъщи, Фарук кара Ипек да го повика у дома, но по-малкият предвидливо е изключил телефона си.

Как прекарва времето си зрялата, влюбена двойка, гледайте в епизода довечера по бТВ.


image0 (9K)