Довечера в „Завинаги“ Есма научава страшната диагноза на болестта си

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Завинаги“ страстите в имението на Боран се люшкат от радост в смут и притеснения.

Адем изгонва Дилара от болничната стая с думите, че не е никакъв герой, с упрека, че тя никога не му е вярвала и я отпраща да носи навън добрите си намерения към него.

В конака на Боран прислужниците пържат бухтички в несвяст, а в хола са събрани всички клюкарки на Бурса. В този момент у дома, изписан от болницата, се прибира Фикрет. Есма го посреща, но идва таксито, което тя е повикала, за да я отведе на ядрено-магнитен резонанс – изследването, което ще покаже какво е заболяването ѝ.

Фикрет не може да се побере в кожата си заради вината, че Адем е в това състояние заради него. Ипек се опитва да го успокоява и обгрижва, но нещата не се получават. В главата му се борят мислите, че именно на този, когото е считал за заклет враг, сега дължи живота си.

Вместо мислите ѝ да са в еуфория заради новата музикална школа, Сюрея се раздира от… ревност. От момента, в който тя разбра, че Йозгюр – асистентът на Фарук, не е мъж с мустаци, а чаровно младо момиче, при това изключително напористо и организирано, Сюрея не е на себе си.

Сюрея от “Завинаги” разтуптя мъжките сърца по миниатюрен бански

Тя дори не може истински да се зарадва на подаръка, който ѝ направи съпругът ѝ – помещения за музикална школа. Още повече се изнервя, когато на нейното позвъняване, телефонът на Фарук е вдигнат от асистентката му. В сградата на школата пристига Акиф, който уж да помогне в подреждането, тъй като Фарук е много зает, но фурорът е запазен за момента, в който там се появява и самата Йозгюр. Активна, дейна и неспираща да говори как за възрастта си, Сюрея изглежда идеално…

Гневният Адем е изписан от болницата, но както знаем, той се изнесе от имението и беше в процес на търсене на ново жилище за себе си. А след потръгналата му с Гюнеш връзка и преди инцидента с Фикрет, той живееше при нея. Дизайнерката винаги намира начин без да го притиска, да му бъде в помощ. Именно тя го взема пред входа на клиниката, където той чака сам и в инвалидна количка. Дилара му се обажда, докато той пътува и тя разбира, че Адем е с Гюнеш.

Гарип пристига в имението и разтърсва отново привидното спокойствие на синовете на Боран. Той е дошъл с решението за сватбата им с Есма.

А султанката в този момент е при лекаря, който е получил резултатите от нейните изследвания и я извиква спешно да говори с нея. Новините никак не са добри.

Есма има Алцхаймер…


image0 (9K)