Довечера в „Завинаги“ Есма и цялото семейство са изгонени от Дома за стари хора

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Завинаги“ поредно невъобразимо шоу организира щурата Санем, но то изиграва своята роля.

В “Завинаги” жените от старческия дом атакуват Гарип, който става съсед на Есма

Ръкавицата е хвърлена – предложението, което прави Адем на Гюнеш, е да осиновят дете от сиропиталището. То дойде, след като дизайнерката му сподели, че не може да стане майка и поиска окончателно да се разделят. Но Адем обича истински тази жена и не иска да я изгуби.

Санем отново блясва на небосклона като отявлен организатор на незабравими празнични събития. Неслучайно синовете Боран заложиха този барут в основите на тържеството по посрещането на Есма и Гарип в Дома за стари хора. Не е ясно обаче дали лелята ще оправдае очакванията им.

Гарип е смазан, но измисля ход, който да върне Есма в конака

Всички от имението са ангажирани в мероприятието, а танците са нескончаеми. Потребителите на заведението се забавляват, но Есма е на тръни. Тя сгълчава момчетата си за идеята, показвайки им как една жена се увива около Гарип и двамата изпитват видимо удоволствие от компанията си. Ревността я разяжда. Всичко върви дори необичайно спокойно, докато поканеният фокусник не поисква за един от номерата си бастуна на възрастен господин от публиката. И започва бой като от немите филми…

Инициаторите на създалата се лудница са от доволни по-доволни. Неразборията е увенчана дори и с… пожар.
А цялата фамилия Боран е изгонена на улицата, начело с майка им. Есма вече е преживяла шока от излагането и е разбрала какво и защо го направиха синовете ѝ, затова хитро се подсмихва и заедно се връщат в конака. Посрещането е много емоционално.

Следва обаче Денят на майката и Есма предупреждава, че ще се съгласи само на барбекю в градината.

Двамата с Гарип, изправени във фоайето на конака, си благодарят взаимно за подкрепата, за любовта, която са си позволили, макар и в есента на живота си.

И заваляват изненадите и подаръците за майките. Фарук естествено е планирал всичко за утрото на Сюрея. Тайно от нея си е дошъл и Емир, който ѝ поднася голямото си признание и обич.

Неочаквано посещение има и Гюнеш, свила се вкъщи отчаяна от неяснотите в живота си. Дилара влиза в дома ѝ с Умут, озарена от разбиране и добри чувства. Тя обявява на доскорошната си съперница, че е преосмислила общото им бъдеще и предлага на дизайнерката да стане втора майка на Умут. Дилара кани Гюнеш на празника в имението.


image0 (9K)