Довечера в „Завинаги“ Есма и Гарип се наслаждават на всеки миг заедно

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Завинаги“ Дилара е приета по спешност в болницата с контракции в седмия месец на бременността си.

Адем отново е повод за няколко кавги между членове на семейството. Стана ясно, че Дилара не иска да види и чуе нито леля си, нито Сюрея, които не ѝ казаха нищо за отношенията между съпруга ѝ и Гюнеш. Другият сериозен скандал, който се разрази, е между Фарук и Сюрея, които покрай тази случка извадиха доста стари и кирливи ризи, за да ги преперат отново. Фарук само напомня на любимата си, че тя е бъдещата стопанка както на конака, така и стожерът на семейството, каквато винаги е била Есма.

В това време струпалото се на главата на бременната Дилара я стресира и тя получава силни болки. Веднага отива в болницата при акушер-гинеколога Хакан, който се опитва да спре раждането на бебето в седмия месец. Въпреки забраната да се обажда на когото и да било, лекарят уведомява бащата и Адем пристига в отделението заедно с Гюнеш, която чака отвън.

А Гарип и Есма празнуват своята обич всеки миг.

Довечера в “Завинаги” Гарип има влудяващ план за Есма

Те все още са в зимния курорт и се наслаждават взаимно на близостта си. Докато Гарип показва на любимата си снимките от пистата през деня, тя започва да се одумва да се прибират вече у дома и разбира се той няма как да ѝ скърши хатъра.

След словесната престрелка, Сюрея се чувства ужасно изгубена във всичко, което ги сполетя в последно време. Мъчейки се да стъпи на чисто, тя описва на Фарук колко ѝ е трудно. Малко след това той сварва съпругата си побъркана от притеснение и ровеща в гардероба за дрехи. Приласкавайки я успява да разбере, че Дилара е приета да ражда, а Сюрея е обезумяла от притеснение. Той ги закарва с лелята в болницата.

Адем разбира, че не е желан в стаята при бременната Дилара, но все пак ѝ казва, че няма да остави нея и бебето им сами. Излизайки в коридора той вижда чакащата го Гюнеш и я прегръща, разплаквайки се в обятията ѝ. На рецепцията се сблъсква със Санем и Сюрея, а Фарук остава при него да ги изчака. Адем споделя с брат си, че никога досега не се е страхувал за нещо толкова, както, когато е рабрал, че има опасност за детето му.

Фикрет подготвя изненада за Ипек по настояване на Нургюл, с която той разговаря в кухнята посреднощ. Ипек обаче прави други планове за вечерта…

Санем и Сюрея влетяват в болничната стая на Дилара. Бременната жена е в неведение откъде близките ѝ са разбрали за състоянието ѝ, след като двете отричат да са научили от Адем или от доктора. Просветва лампичката за… Гюнеш – „онази“ жена, отмъкнала съпруга ѝ…


image0 (9K)