Довечера в „Завинаги“: Есма е на електрическия стол от притеснение

Тази вечер в епизода на хитовия турски сериал „Завинаги“ зрителите разбират какви са резултатите от тестовете за бременност на племенницата и на нейната леля.

И докато те двете имат своите емоции, Есма е поставена на електрическия стол от вълнение и притеснение. След като казва на Фарук за връзката си с Гарип и той си ръгва побеснял от стаята ѝ, султанката е твърдо решена да съобщи и на цялото семейство. Какво се случва обаче…

Нургюл е натоварена от господарката си да събере всички за вечеря. Сюрея се извинява на Есма, че поради състоянието на Фарук те няма да слязат в трапезарията. Фикрет също отказва, защото имат разправия с Ипек, която той упреква, че най-важното в нейния живот е било да стане част от фамилията Боран. Тя пък го контрира с фактите, че той вече не я забелязва и се стига дотам, че Ипек го изгонва от стаята им.

Сюрея разговаря с Фарук и му съобщава, че е знаела за връзката на майка му с адвоката. Нараненият син е много объркан, но забранява на жена си да защитава Есма.

Тестът за бременност на Санем е положителен и тя осведомява Акиф, който е на седмото небе от щастие. Но никой друг естествено не научава благата вест.

Дилара научава от Сюрея, че приятелката ѝ не е бременна.

Какъв разговор провеждат снаха и свекърва, гледайте довечера в епизода от „Завинаги“ от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)