Довечера в „Завинаги“ Емир е приготвил ужасяваща плесница за Сюрея

Тази вечер в епизода на хитовия турски сериал „Завинаги“ драмите продължават за всички герои. Не се вижда и един слънчев лъч на хоризонта за никого.

Адем разбира, че животът на Дилара е в опасност заради неговото тъмно минало. Враговете му планират кърваво отмъщение.

Става ясно, че и Емир е подготвил страшна изненада за Сюрея. Именно заради това той попита дали и тя ще дойде на презентацията му за 8 март, която детето подготви за майка си. Вече в залата, пред всички, той обвинява Сюрея за смъртта на Бегюм. Тя е много разстроена и излиза навън, но не иска да говори дори с Фарук, който по-късно упреква майка си, че е втълпила на Бегюм, че те двамата имат втори шанс.

Ипек не се спира пред нищо в желанието си да прави мръсно на Фикрет. Тя намира брата на Есра и с доволство разбира, че той си е чисто луд. Успява да го излъже, че Есра е тази, която преследва съпруга ѝ.

Фарук разговаря със сина си и се опитва да му обясни, че някои неща в живота не могат да бъдат променени, а просто трябва да се преодолеят.

Фикрет открива писмото на баща си, както беше обещал на Адем. Прочита го и разбира, че Февзи е признал сина си. С тази информация той отива при брат си, но Адем отказва да приеме предателството на майка си.

Сюрея прави поредна крачка към Емир. В много емоционален разговор тя му споделя за починалите си родители. Казва му, че не иска да му бъде майка, но пък прегръдката ѝ винаги ще е отворена за него. Детето потъва в сълзи от мъка.

Гарип напуска дома си, но изпраща съобщение на Есма, което тя получава въпреки срива в мрежата. На излизане от апартамента си, адвокатът получава инфаркт.


image0 (9K)