Довечера в „Завинаги“: Един ексцентричен демон от миналото на Есма влиза в живота на фамилия Боран

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Завинаги“ в живота на изтерзаното семейство Боран влиза нова личност, за която Есма не дава и дума да се каже. Но не така мислят синовете ѝ.

След като Ипек изпрати на Фикрет клип с прохождането на Ада, той взема важното решение да се върне при близките си. В къщата на Нургюл и Мустафа всички го посрещат сърдечно и с отворени обятия.

Надали някой е очаквал планини от геройства точно от Осман, но по-малкият брат застава твърдо срещу проблемите на семейството и говори с Фарук, на когото предлага да даде всичките си спестявания, за да покрият някои неотложни разходи. Осман припомня на батко си каква опора му е бил той през всичките тези години.

Есма е притеснена от създалото се положение. Тя все още не може да приеме, че са стигнали дотам да се настанят в дома на прислугата си и в момент на нервна криза решава да влезе в кухнята и да сготви. Всички са учудени, но Сюрея пуска музика и разведрява настроението в кухнята, където Есма вече се е развихрила.

Вечерта заварва фамилията на двора около масата, а към тях се присъединяват Акиф и Санем. Телефонът на Сюрея звъни и тя с радост вижда, че е Дилара, с която не са се чували известно време. Двете с леля ѝ я молят да се върне при тях, но младата жена още не е взела решение какво ще направи с живота си. Тя плахо пита дали Адем е идвал да я търси и предупреждава Фарук да се пази от него.

Акиф е доста загадъчен. Вика Фарук да се поразходят за малко по улиците, където му съобщава невероятната новина, че семейството притежава скъп парцел, за който не са и подозирали. Неудобството обаче с този имот идва, че той е наполовина собственост на тяхната леля, за която Есма е забранила да се говори.

Юлфет Каваклъ е сестра на Февзи и още от младостта си е станала персона нон грата за снаха си. Защо обаче, не е ясно. Санем проверява в интернет коя всъщност е Юлфет и всички са изненадани от нейния успех. Тя е създател и притежател на известна марка и е популярна модна икона.

Това ново лице в сериала, както и нейната асистентка, влизат много активно в пълнокръвния живот на Боранови и ще се намесят понякога като истински демони в събитията.


image0 (9K)