Довечера в „Завинаги“ депресията на Ипек хвърля Фарук в чужди обятия

Тази вечер в епизода на хитовия турски сериал „Завинаги“ няколко от вече въведените нови линии в сюжета претърпяват развитие.

Войната между адвокат Гарип и Есма има ново изражение – връзката на децата им Бурджу и Осман. И двамата млади не приемат отказа на родителите си отношенията им да продължат. Те са свободолюби личности и е много трудно да им се въздейства със забрани. Какво се случва?

Осман кани Бурджу на вечеря, но тя му отказва, тъй като вече е приела да се види с Есма. Двете отиват в ресторант, където султанката започва да атакува момичето, уговаряйки я да не се вижда със сина ѝ. Но каква е изненадата им, когато в залата влизат Гарип и Осман? Младият мъж се е обадил на адвоката и го води директно при майка си и любимата си. Инициатор на общата среща е Осман, който приканва всички заедно да разговарят като възрастни хора.

Зараждащата се връзка между Есра и Фикрет все още е тайна за семейство Боран. Младата секретарка всячески се старае да угоди на шефа си, а изтерзания и недоспал Фикрет се впечатлява от това внимание. Освен това момичето е много красиво, а Ипек го отблъсква всячески, като не само не се грижи за детето им, но и дори не иска го вижда.

Ипек продължава да е в депресия, да взема лекарства, от които спи постоянно, но майка ѝ успява да я убеди да излязат заедно на покупки, докато Сюрея се грижи за Ада.

Санем говори на племенницата си да не се привързва много към чуждото дете, защото ще дойде моментът, в който ще ѝ го вземат. Но докато има полза от нея, Есма е на нейна страна.

Когато Фарук е с Емир, Бегюм отива на вечеря, но той не знае, че тя ще бъде с Джан. Въпреки тази липса на информация, Фарук се дразни, че Бегюм излиза. В това време и Сюрея не е безразлична, тя продължава да ревнува съпруга си от Бегюм.

На общата вечеря на Гарип, Бурджу, Есма и Осман прехвърчат искри. Докъде ще докарат спора си двамата възрастни, гледайте в епизода довечера от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)