Довечера в „Завинаги“ две нишки се късат с много болка

Тази вечер в епизода на хитовия турски сериал „Завинаги“ зрителите ще преживеят заедно с Фикрет и Есра драмата на невъзможната любов. А Дилара и Сюрея вече няма да са приятелки.

Фарук отива в дома на Адем, за да му подаде ръка за сетен път, поднасяйки му извиненията си, че не му е дал писмото до майка му от баща им. Думите му звучат искрено, но дали така ги въприема и незаконният син?

След ужасния разрив между двете сестри в школата и тежките обвинения хвърлени от Дилара, разстроената Сюрея споделя със Санем какво се е случило. В ума на Сюрея се загнездва червейчето на съмнението, което много скоро ще изпълзи навън.

Есма иска да се види с внучката си и прави посещение в дома на Къймет. Там няма как да не се стигне до въпроса за развода на децата им. Двете майки разменят взаимни упреци, че не са опазили младото семейство. Ипек отново е притворна и донякъде успява да манипулира мнението на околните.

Накрая машинациите на Ипек успяха

Фикрет пристига в Алания при Есра и настоява двамата да поговорят. Виждат се в едно кафене, където Есра не му признава, че за крайното ѝ решение да го напусне последният натиск идва от Ипек. Младата жена не успява обаче да го убеди напълно. Фикрет си тръгва от заведението разбит.

Вижте и чуйте Фарук и Сюрея от “Завинаги” извън теленовелата (ВИДЕО)

Сюрея се прибира в имението почти заедно с Фарук и подхваща спор с него. Това, което ѝ каза Дилара, че отдавна е изгубила себе си, ставайки истинска Боран, не дава мира на Сюрея и тя изплюва камъчето пред мъжа си. Тя иска да започне отново да пее, а това е известно, никак не се нрави на Фарук. Сюрея обаче е категорична.


image0 (9K)