Довечера в „Завинаги“: Голяма драма – мъж пребива жена си до припадък

Тази вечер в епизода на хитовия турски сериал „Завинаги“ ще се случат много драматични събития в едно от семействата в теленовелата.

Отчаяние е натиснало родилката Ипек. Тя все още не иска да приеме бебето си, но започва да мрънка на Фикрет, че всичко е станало много рано, че все още нямат приготвена детска стая,ч е плановете ѝ са се провалили. Бегюм съветва Фикрет Ипек да се срещне с психолог, защото има сериозен проблем.

Театърът на Рейхан стига своята кулминация, а нервите на Дилара вече са пред скъсване. Снаха и свекърва се скарват жестоко и старата получава пристъп. Адем полудява, когато вижда състоянието на майка си и удря жестоко Дилара, която изпада в безсъзнание. През това време, на случващото се има публика отвисоко. Наблюдават всичко прислужницата и станала причината за скарването между съпрузите Рейхан.

Фикрет дава съгласие да се публикуват снимките от ексхумацията на Февзи. Помните репортерът с фотоапарата, когото Адем беше наел.

Вечерята на Джан с Бегюм се осъществява. След като се изнася от къщата на Адем, Дилара моли адвокатът на Сюрея да ѝ помогне, като апелира към него да запази всичко в тайна.

Есма е насочила покровителството си към Фикрет и го защитава при всеки случай, когато той е направил издънка. А в същото време постоянно упреква Фарук, че не се справя с положението в семейството. Султанката не оставя на мира и Сюрея, която пък според нея разказва всичко на Дилара и оттам Адем е информиран за всичко във фамилия Боран. Не е подминат и Гарип, който пък не бил защитил Есма, както е трябвало. Хубавите моменти между тях и съживяването на миналото сякаш са приключили.

Какво още ще се случи в епизода, гледайте от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)