Довечера в „Завинаги“ Гарип се промъква в стаята на Есма

Тази вечер в епизода на хитовия турски сериал, „Завинаги“, направен по действителен случай, Есма жъне плодовете на своята предвидливост, изпращайки Къймет да дебне в къщата на Рейхан.

Истинската история в сценария на “Завинаги” никак не е розова, колкото е в сериала

Есра продължава да е много уплашена от случващото се с бившия ѝ съпруг. Тя се паникьосва още повече, когато разбира, че Бурак е бил в офиса на фирмата. Фикрет я успокоява и се обажда на Адем, молейки го за помощ.

Писмата от къщата на Рейхан са в ръцете на султанката и никой от зрителите не се съмнява, че тя ще извлече дивиденти от това. Тя вика съперницата си на разговор и я заплашва, че ще предаде писмата от Фейзи на Адем, ако майката не убеди сина си да приеме условията на предложеното от семейството им споразумение.

В  “Завинаги” едно старо писмо изплува от миналото

И идва големият ден на тържеството за Нова година, на което са поканени всички. По двойки идват Гарип с Бурджу и Акиф със Санем. Есма е на пиедестал, произнася вдъхновена реч и сяда зад пианото с изпълнение на песен. Всички са щастливи и започва размяната на подаръци. Есма и Бурджу са изумени от изключително ценната книга, която получава Осман от Сюрея.

След цялата еуфория Гарип се промъква в стаята на Есма, където той произнася повече от красноречиво пожелание.

Баде порязва Мурат жестоко. Младежът отдавна чакаше Новогодишното парти, за да признае чувствата си към момичето. И когато този ден идва, той се усамотява с Баде, но какъв е отговорът на прислужницата към влюбения господар, гледайте довечера в 20 часа по бТВ.


image0 (9K)