Довечера в „Завинаги“ Гарип иска от Есма да прави нещо тайно на закуската със синовете ѝ

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Завинаги“ голямото събитие по приобщаването на синовете на Есма към новото ѝ семейство с Гарип, вече е време да се осъществи.

Гарип се вълнува като младоженец, когато иска ръката на Есма от синовете ѝ. Макар и с неохота, Фарук дава майка си на адвоката.

Преди да дойдат младите, двамата влюбени се шегуват. Есма предупреждава Гарип да не я прегръща пред децата ѝ, а той я моли да държи ръката му под масата, щом няма да може да я докосва.

Дилара разбира, че Адем е оттеглил молбата си за развод и по този начин анулира бракоразводното дело. Тя е втрещена какво точно се е случило, докато той се надява жена му да се върне при него и заедно да отгледат детето си. Новият собственик на имението дава нареждане на Назиф да започне подреждането на мебелите, които Адем е поръчал за детска стая.

Есма и Гарип подготвят неофициалната закуска. В това време нежеланието на Фарук и Фикрет да отидат на нея е разиграно в няколко комедийни варианта. Осман успява да се измъкне от посещението и двамата остават на топа на устата. Фарук и Фикрет се появяват на гостито с тъмни очила и не могат да скрият интереса си от поведението на новата двойка. Синовете и снахите на Есма получават ръчно изработени от Гарип подаръци, а за бъдещата булка естествено, подаръкът е най-красив.

Търпението на Фарук бързо се изчерпва и той иска да тръгне под предлог, че има важна среща. Сюрея обаче му тропосва Яз с количката, за да не скучае. Няма да повярвате какви ги натворява Акиф малко по-късно, когото Фарук извиква да се видят.

Фикрет е бесен, че е оставен от братята си сам на амбразурата. Гарип се опитва да завърже някакъв разговор с него, но нищо не се получава, а и как да стане, след като единият няма никакво желание това да се случи.

Гюнеш пише СМС на Санем, че Юлфет се е покрила и не знае какво ѝ се е случило, за да не вдига на обажданията ѝ.

Есма е изтъкана от нерви защо синовете ѝ толкова явно показват нежеланието си да приемат Гарип като неин съпруг. Сюрея я успокоява, че с времето нещата ще се изгладят.


image0 (9K)