Довечера в „Завинаги“ Гарип е подготвил голяма изненада за Есма и за цялото семейство Боран

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Завинаги“ голямото завръщане на фамилия Боран в имението е събитието, определящо емоциите.

В имението цари трескава подготовка по почистване за посрещането на Есма и останалите.

Султанката казва, че с имота всичко е ясно, но откъде ще намерят капитал за нов бизнес. Фарук я успокоява, че е помислил за всичко. Посрещат семейство Боран с музика. Само Емир е тъжен.

Гарип е подготвил изненада за Есма – оказва се, че той е откупил всички мебели и предмети на изкуството, така скъпи за любимата му, които са били занесени на търг, прибрал ги е в склад, и сега ги връща обратно. Есма е много щастлива от изненадата. Фарук се чувства неудобно и иска да плати на Гарип.

Ипек споделя с Фикрет, че се чувства много необичайно. Тя съжалява, че не се е сбогувала с Окан.

Юлфет дава на Гюнеш марката си в знак на благодарност към нея. Гюнеш упреква приятелката си, че си е признала заради семейство Боран. Полицията е на път, за да арестува Юлфет. Лелята казва, че за първи път се чувства свободна и щастлива. Гюнеш информира работниците си, че трябва да бъдат до Юлфет.

Адем чува речта на Гюнеш и я приветства. Той нахлува в кабинета на младата дама. Адем се извинява на Гюнеш. Споделя с нея, че е чул тоновете на сърцето на детето си, изнесъл се е от имението и го е върнал на истинските собственици. Гюнеш му дава ключ от апартамента си, за да се настани там.


image0 (9K)