Довечера в „Завинаги“ брилянтна игра на актьора Салих Бадемджи в ролята на Фикрет

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Завинаги“ събитията около членовете на семейство Боран са повече от взривоопасни.

Адем и Дилара са официално разведени. На излизане от съдебната зала Дилара вижда в коридора Осман и Сюрея, които са дошли да я подкрепят, но тя подминава всички, включително и Адем. Натъжена от развитието на нещата, Сюрея моли Осман да наблюдава и да се грижи за приятелката ѝ. Тя ѝ е донесла витамини, които да пие заради бебето, но ги дава на девера си да следи тя да ги взема.

След лудницата в конака от заминаването на Ипек и децата, Есма отива при малката Яз, която Нургюл се опитва да приспи. Бабата иска да се разтуши с внучката си и я слага в кошарката ѝ, а вътре пада брошката на султанката.

Ипек пристига в дома на родителите си. На вратата се сблъсква с Гюлбин, племенницата на майка ѝ, която вече си тръгва. Нея Къймет се надяваше да сватоса с Осман, но момичето беше наясно, че двамата са само приятели. Къймет злобее, че Есма се е влюбила и е забравила всичко и всички, че пак са се опозорили, защото Фикрет е нестабилен, а дъщеря ѝ се е върнала при тях.

Фарук се опитва да налее малко разум в главата на полуделия си от ревност брат. Той е организирал среща между тримата, но Фикрет не иска и да чуе за Окан.

В това време в конака се разразява буря от притеснения. Сюрея тъкмо се прибира разстроена от съда и чува писъка на Яз. Майката хуква по стълбите към стаята и намира детето си с кървяща ръчичка. След нея отиват и Есма с Гарип. Виждат падналата в легълцето брошка и разбират как се е наранило детето. Есма не е на себе си от вината, която чувства.

В този епизод актьорът Салих Бадемджи, изпълняващ ролята на Фикрет, е просто брилянтен! Играта му на ревнив, нетърпящ възражения мъж, е толкова истинска, че завладява зрителя със своята динамика и емоции. Фикрет не може нито да се извини, нито да прости на Окан, каквато е волята на Фарук, за да се запази съдружието.

Екранните Есра и Фикрет от “Завинаги” станаха родители

И отново Акиф е поставен да замита след лудия Фикрет.

Гюнеш слиза сутринта в дневната и намира на масата ключовете за дома ѝ, които тя е дала на Адем. Разочарована и съкрушена дизайнерката няма идея какво ѝ е подготвил Адем. Следващите кадри показват как той избира най-нетрадиционния пръстен в един бижутерски магазин.

Анастасия идва на интервю в конака и предизвиква лавина от нерви сред женската част в имението. От чара и красотата на младата и образована рускиня не се страхува единствено Есма. Но тя си мисли, че младата жена е повикана за бавачка на децата, а от несъобразителната Санем разбира, че Анастасия всъщност е потърсена след случката с брошката, за да наблюдава нея.

Акиф не може да се престраши да заговори Фикрет, който е седнал в едно кафене и размишлява. Накрая все пак отива при него, надявайки се да охлади малко огъня му, но разбира, че вторият син на Февзи е взел решение. За Фикрет братството Боран вече е минало, той отново е на мнение, че както семейството, така и фирмата, са в едноличната република на Фарук и той няма място в нея.

Не, това не е снимка от сериала “Завинаги”

Гюнеш не знае на кой свят се намира, когато Адем се прибира и обявява, че е забравил ключовете. Тя е решила, че той иска да си тръгне от нея и дори не му дава възможност да ѝ каже какво е намислил, държейки ръката си в джоба върху кутийката с купения за нея пръстен.


image0 (9K)